Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

nocleg w Podstranie

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
aga25
Autostopowicz
nocleg w Podstranie

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga25 » 01.02.2012 19:43

Witam, poszukuję sprawddzonych namiarów na Apartament w Podstranie dla 4 osób, najlepiej blisko morza do 100 m.
KAALA
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) KAALA » 03.02.2012 12:36

Witaj na forum,
dlaczego szukasz apartamentów w Podstranie??? :roll:
Jeśli koniecznie poszukujesz miejscowości w okolicach Splitu to wybierz Dugi Rat. To jeszcze nie Omis, ale zdecydowanie lepsza miejscówka niż Podstrana.
A jeśli koniecznie chcesz to w Podstanie mogę polecić pensionat Neda. zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Bardzo sympatyczna właścicielka.
Pozdrawiam
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 03.02.2012 13:07

Wg mnie Dugi Rat jeszcze gorszy niż Podstrana :idea:
KAALA
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) KAALA » 04.02.2012 22:11

Z dwojga złego... Chodziło mi o to, że w Dugi Rat jest lepsza plaża/czystsza woda - są tam kamyki. W Podstranie jest piaszczyste dno, gdzie rosną różne roślinki- wodorosty, czy coś w tym stylu. Przy najmniejszych falach Jadran zmienia się w nasza Bałtyk- woda jest mętna, a idąc po dnie zapadasz się w muł.
Wg mnie Dugi Rat jest bardziej wakacyjną/turystyczną miejscowością- są jakieś knajpki itp. Podstrana to taka sypialnia Splitu. Oczywiście obie miejscowości przecina Jadranka, więc jak się nie mieszka w pierwszej linii brzegowej, to przynajmniej 2 x dziennie jest przeprawa przez drogę.
Ja szczerze odradzam obie miejscowości. Leżąc na plaży słyszysz samochody, które jadą Jadranką, czasami są kilka metrów od plaży.
Jest dużo wiele fajniejszych miejsc w Cro.
A... jedyna fajna rzecz w Podstranie to camping. Dla zmęczonych drogą na Hvar... :P
Pozdrawiam :P
murano
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) murano » 01.02.2013 03:55

Ja byłem w 2012r, na przełomie lipca i sierpnia. Włascicielka (Gordana) bardzo życzliwa osoba. Byliśmy pierwszy raz w Cro. Ale polecamy!!!!!!! No i ceny nie za duże, mozma się dogadać :D . My płaciliśmy w 2012 60E za aprtament 6 osobowy Superr!!!!!!!! :oczko_usmiech: :hearts:
tremorek
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tremorek » 23.02.2013 16:09

Witam,
Jak najbardziej polecam willę NEDA w Podstranie.
Niestety przemiła i wspaniała właścicielka p. Gordana nie żyje. Zmarła w grudniu 2012, a dom został sprzedany. Dalej można wynajmować tam lokale, natomiast już od innego właściciela.
Pomimo to zaryzykuję i w tym roku również będę walczył o pobyt w Pansion NEDA.
Pozdrawiam!
Gajus.ems
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 23.02.2013 21:58

Nie do końca w temacie, ponieważ nie podam konkretnego adresu noclegu. Jednakże bardzo polecam PODSTRANE, blisko Splitu, fajne plaże, sklepy. Wycieczka ( piesza ) do Starej Podstrany skąd cudowne widoki na Adriatyk i pobliskie wyspy. Jeżeli jeszcze wybiorę się z rodziną do CRO to właśnie do Podstrany.
Gajus
tremorek
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tremorek » 28.02.2013 20:48

Pewnie, że tak. Popieram przedmówcę.
Bardzo fajna okolica na piesze wycieczki brzegiem morza lub też uliczką, świetna baza wypadowa, cisza i spokój, do Splitu blisko, 2-3 km spacerkiem do Krilo, gdzie znajduje się przystań rybacka z knajpką rybacką - proponuję wejść do środka i zapytać o cżłowieka o imieniu Branko :) Jest właścicielem statku, organizatorem fishpikniku... Dwa lata temu za 15euro wspaniała całodniowa wycieczka statkiem na wyspę Brać, z rakiją do oporu i grillowanymi rybkami.
W tym roku też uderzam do Podstrany. Polecam!

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone