Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nocleg blisko PN KRKA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kasiapam
Plażowicz
Nocleg blisko PN KRKA

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasiapam » 27.07.2009 14:08

Witam, planuję po drodze do Ruskamen zwiedzić PN KRKA i poszukuję 1 noclegu gdzies w okolicy wodospadów. Czy ktoś mógłby mi coś w tej sprawie podpowiedzieć? Docelowo mam juz zarezerwowany apartament w ruskamen na 2 tyg :)
stola1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) stola1 » 27.07.2009 14:28

Nie napisałaś kiedy potrzebujesz, jaki dzień?
kasiapam
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasiapam » 27.07.2009 15:13

:oops: juz piszę... 29 sierpnia nocuje w Plitwicach, wypada na KRKA 30 sierpnia zatem. 31 mam juz byc w Ruskamen...
kasiapam
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasiapam » 31.07.2009 08:52

Naprawdę nikt nie wie, gdzie i za ile można znaleźć "w biegu" nocleg przy Wodospadach????
poljako_poljako
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) poljako_poljako » 02.08.2009 13:07

Witam. Najlepiej spać przy wejściu do Parku we wsi Tromilja. Trafić tam łatwo zjeżdzając z autostrady na zjeździe do Parku Krka i kierując się potem konsekwentnie na Park. W tej wsi jest sporo kwater nastawionych na krótkie pobyty. Nie jest luksusowo ale z reguły chodzi o to, żeby się raz przespać i jechać dalej. W tygodniu nie powinnaś mieć problemów ze znalezieniem kwatery. W sob. niedz. może być problem. W tym roku dotarliśmy do Tromilja w niedzielę 5.07 i było pusto. Spaliśmy w apartmani "Ivan" vlastnik Zoran Gulin, za 10 euro od osoby. mob. 00385 098 690 694, tel. 00385 022 778 655.
Pozdrav.
Cyborg
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cyborg » 02.08.2009 17:49

Witam,
Ja proponuję Skradin, małe miasteczko z którego odpływają stateczki do PN Krka, około 30 minut i jesteś na miejscu. Transport jest w cenie biletu wstępu do parku. Byliśmy tam tydzień temu w sobotę na 1 dzień i pokój znalazłem w 15 minut. Myślę że nie ma tam problemu ze znalezieniem pokoju na 1-2 noce bo z reguły odwiedzający PN Krka nie siedzą tam cały tydzień jak w innych regionach Chorwacji.
Pozdrawiam,
kasiapam
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasiapam » 03.08.2009 09:01

To chyba będzie w takim razie super rozwiązanie ta miejscowość właśnie :)
A ceny jak się kształtują jeśli chodzi o jedną noc?
Cyborg
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cyborg » 03.08.2009 18:50

Ja wziąłem pokój 3-osobowy z klimatyzacją za 250 kun, dalej nie szukałem bo...mi się nie chciało :oops: więc nie wiem, pewnie można taniej. To tylko jeden dzień i bardziej zależało mi na szybkim znalezieniu niż na szukaniu taniego miejsca. Widziałem potem wywieszki w stylu: "tylko 10 euro za osobę".
Aha po sezonie czyli od września "mój" pokój był za 200 kun. Jedziesz pod koniec sierpnia więc ceny pewnie spadną w porównaniu do dzisiejszych.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nocleg blisko PN KRKA
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone