a po zdobyciu tytułu ME,Chorwacja wprowadzi bezpłatne połączenia promowe w okresie wakacyjnym
Pozdrav.
Tomek
.png)
.png)
garciu napisał(a):A w finale Chorwacja-Holandia,
a po zdobyciu tytułu ME,Chorwacja wprowadzi bezpłatne połączenia promowe w okresie wakacyjnym,darmową pizzę dla dzieci do lat 7,a dla wielkich przegranych tego turnieju,tj Polaków i Czechów,30%-towy "popust"za korzystanie z klimatyzacji w apartamentach
![]()
![]()
![]()
Pozdrav.
Tomek
.png)
garciu napisał(a):A w finale Chorwacja-Holandia,
a po zdobyciu tytułu ME,Chorwacja wprowadzi bezpłatne połączenia promowe w okresie wakacyjnym,darmową pizzę dla dzieci do lat 7,a dla wielkich przegranych tego turnieju,tj Polaków i Czechów,30%-towy "popust"za korzystanie z klimatyzacji w apartamentach
![]()
![]()
![]()
Pozdrav.
Tomek
.png)
.png)
Leon napisał(a):Witam kochanich Polakow,
w wielkim smutku chcem powiedzec:
gratuluje Turkom wigranej. Koncowka meczu bij jeden ale duzi blend moich rodakow nie potrafili uczimac pilki w nogach 90 sekund lub mniej.
Szkoda mi chlopakow ale prawda jest okrutna. Turci walczili do ostatniej sekundi. Jestem smutni jak cala chorwacja lub jeszcze wiencej, ale gratuluje przeciwnikom.
Moze innim razem bendziemy miali wiencej szczenscia....
Pozdrawiam Leon
.png)
j_w napisał(a):Leon napisał(a):Witam kochanich Polakow,
w wielkim smutku chcem powiedzec:
gratuluje Turkom wigranej. Koncowka meczu bij jeden ale duzi blend moich rodakow nie potrafili uczimac pilki w nogach 90 sekund lub mniej.
Szkoda mi chlopakow ale prawda jest okrutna. Turci walczili do ostatniej sekundi. Jestem smutni jak cala chorwacja lub jeszcze wiencej, ale gratuluje przeciwnikom.
Moze innim razem bendziemy miali wiencej szczenscia....
Pozdrawiam Leon
No i pogratulować Chorwackim kibicom zachowania po meczu.....NORMALKA