Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Niezdecydowany:(

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
fryzjer007
Globtroter
Niezdecydowany:(

Nieprzeczytany postnapisał(a) fryzjer007 » 19.05.2011 10:59

Witam.W chorwacji byłem 2 razy :) w 2008 i 2009 roku i dwa razy w tym samym miejscu a mianowicie w Okrug Gornij:)Jestesmy bardzo zadowolwni i w tym roku planuje tez urlop w chorwacji ale nie bardzo wiem w jakim rejonie:(Do Trogiru mam od siebie 1600 km(jade przez niemcy) i to mnie troszke przeraża.Szukam coś bliżej coś podobnego do Gornij.Planuje urlop od 18 lipca a więc ścisły sezon i zastanawiam sie czy znajde jakiś fajny apartament.Dwa razy miałem coś klepnietego przez internet ale teraz juz za póżno w ciemno jeszcze nie byłem(no raz nad bałtykiem naszym totalna pomyłka:)) Co o ty sądzicie??Licze na pomoc.
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 19.05.2011 11:11

Przejrzyj dział relacji.. na pewno coś wpadnie Ci w oko.. Decyzji niestety nikt za Ciebie nie podejmie.. zresztą sam chyba najlepiej wiesz, co lubisz i co Tobie się podoba (a to nie koniecznie musi pokrywać się z gustami innych).
Pozdrawiam
P.S. Przyjrzyj się może wyspom Kvarneru (Cres i Lošinj przede wszystkim; Krk raczej tłoczny) ; może riviera Šibenik lub riviera Zadar
Mario 1975
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mario 1975 » 19.05.2011 11:52

Fryzjer, 2 lata temu pojechałem w ciemno do Primosten i 21 lipca szukałem kwater około godzinki, także i Ty na pewno dasz radę, przy okazji polecam właśnie Primosten.
Pozdrav.
jaceks653
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) jaceks653 » 19.05.2011 11:58

Przyłącze się do tematu ,Właśnie na początek sierpnia na 7 8 dni planuje wyjazd Ja żona i syn 13 wlaśnie w okolice Primosten ,zaznaczam jest to mój pierwszy wyjazd .Chcę jechać w ciemno bo zobaczyć na wlasne oczy to w czym się będzie spało bezcenne .Proszę o porady czy może lepiej coś rezerwować żeby nie obudzić się z ręką w ... Chciałbym wydać max 50 euro za noc
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 19.05.2011 12:00

jaceks653 napisał(a):Przyłącze się do tematu ,Właśnie na początek sierpnia na 7 8 dni planuje wyjazd Ja żona i syn 13 wlaśnie w okolice Primosten ,zaznaczam jest to mój pierwszy wyjazd .Chcę jechać w ciemno bo zobaczyć na wlasne oczy to w czym się będzie spało bezcenne .Proszę o porady czy może lepiej coś rezerwować żeby nie obudzić się z ręką w ... Chciałbym wydać max 50 euro za noc

To specjalnie dla Ciebie - Klik
:)

Pzdr
ElciaS
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ElciaS » 19.05.2011 14:55

jaceks653 napisał(a):Przyłącze się do tematu ,Właśnie na początek sierpnia na 7 8 dni planuje wyjazd Ja żona i syn 13 wlaśnie w okolice Primosten ,zaznaczam jest to mój pierwszy wyjazd .Chcę jechać w ciemno bo zobaczyć na wlasne oczy to w czym się będzie spało bezcenne .Proszę o porady czy może lepiej coś rezerwować żeby nie obudzić się z ręką w ... Chciałbym wydać max 50 euro za noc

Sierpień to szczyt sezonu może być ciężko z kwaterą a jak już coś się znajdzie to myślę że 50 euro może być mało za kwaterę.
anubis2423
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) anubis2423 » 20.05.2011 06:21

polecam KRK będziesz zadowolony :P
jaceks653
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) jaceks653 » 20.05.2011 10:50

W sumie jestem zmuszony jechać w ciemno ponieważ na mój wyjazd sklada się wiele czynników i w ostatniej chwili może się okazać że termin przesunie mi się o parę dni . Może znajdę kwarete w jakiejś małej miejscowości przecież i tak jadę samochodem więc dojechać kawałek to chyba nie problem.Pozatym po przeczytaniu forum to liczba za i przeciw jechania w ciemno jest chyba wyrónana
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 21.05.2011 06:31

My jedziemy 18 lipca na 2 tygodnie, w ciemno i nie martwię się czy znajdę nocleg, bo wiem, że i tak znajdę. Jadę na wakacje, więc nawet jak będzie to 300m od morza, (a zawsze znajdowaliśmy bliżej), to spacer mi dobrze zrobi. Jedziemy do Rogoznicy, tzn taki plan, a co będzie - wyjdzie w planie.
Na drugi tydzień jedziemy gdzieś bardziej na południe, bo jak w Chorwacji byłam już chyba ze 6 razy, to Dubrownika nie widziałam ;)
Pozdrówka i głowa do góry!
fryzjer007
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) fryzjer007 » 21.05.2011 15:55

No i dobra jak nic nie znajdę to będzie na was:):)Pojadę na chybił-trafił gdzieś tam dojadę:) i napewno bedzie git.Dzieki wszystkim za pomoc:)
CoolSwimmer
Odkrywca
Wycieczka

Nieprzeczytany postnapisał(a) CoolSwimmer » 21.05.2011 19:20

Suchaj wszystko zalezy od Ciebie! może ISTRIA ale jak sierpien to może byc ciezko za 50 euro ?! Ktoś polecił Primosten super ale to dalmacja 1600 km od Ciebie ale już rośinność inna niż na Istrii ! nie przejmuj sie jedz w ciemno jak nie tu to gdzies obok . Ja teraz Hvar i Dubrownik . W wakacjach chodzi o ludzi a nie o apartment czty sobe to wszystko niewazne mamy wypocząć :)

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone