.png)
slapol napisał(a):Ja wybieram się nad jezioro - może będzie zima i na zamarzniętej tafli poślizgamy się na łyżwach lub...butachGdyby się jednak okazało, że bedzie plus 15 stopni (co też ewentualnie mi pasuje)... to spraw Panie, żeby na jeziorze nikt się nie utopił...
![]()
![]()
.png)
Spakojny napisał(a):mam kolege ktory organizuje sylwester w chiorwacji na jachtach jezeli ma ktos ochote podam namiar
.png)
slapol napisał(a):Ja wybieram się nad jezioro - może będzie zima i na zamarzniętej tafli poślizgamy się na łyżwach lub...butachGdyby się jednak okazało, że bedzie plus 15 stopni (co też ewentualnie mi pasuje)... to spraw Panie, żeby na jeziorze nikt się nie utopił...
![]()
![]()
.png)
Dusia napisał(a):ech
fajny byłby taki sylwester z chorwacka muzyczką i nie tylko
najlepiej w krakowie albo okolicach
czy ktoś miałby ochotę???
potrzebny lokal i ludzie
muzyczke mam![]()
![]()
.png)
krakuscity napisał(a): Może za rok zrobimy spotkanie w Sylwestra lub spotkanie i Sylwestra.

.png)

e.zetka napisał(a):slapol napisał(a):Ja wybieram się nad jezioro - może będzie zima i na zamarzniętej tafli poślizgamy się na łyżwach lub...butachGdyby się jednak okazało, że bedzie plus 15 stopni (co też ewentualnie mi pasuje)... to spraw Panie, żeby na jeziorze nikt się nie utopił...
![]()
![]()
No patrz Slapciu, ja też będę na sylwestra nad jeziorem!!!