.png)
.png)
.png)
Malgo1310 napisał(a):Powstaje ranking najabrdziej malowniczych miejsc w Chorwacji i powiem szczerze - dziwie sie. Dlaczego po odkryciu jakigosc cudnego miejsca, malowniczej plazy badz urokliwej miesjcowosci natychmiast umieszczacie je na forum? Co innego praktyczne informacje, porady ale wasze ukochane miejsca? Czy chcecie, aby w pzrsyzlym roku na "Waszej" plazy bylo o 10 Zdziskow (pozdrawiam) wiecej? Ja w 2001 r. odkrylam cudna miesjcowosc w Cro mało turystów i Polakow, co mnie cieszylo gdyz rodacy nasi zachowuja sie bardzo glosno i robia z Cro kolonię.... w tym roku wrocilam tam no i... hm sporo Polakow, ktorzy wydzierali sie na plazy jak na wlasnym podworku. Cz cchecie, aby z cichego wybrzeza chorwackiego powstalo drugie Lazurowe Wybrzeze? Ja zycze sobie zeby chorwacja nie stracila swojego charakateru ale to sa pozbozne zyczenia a im wiecej bedzicie reklamowac hrvatskie wybrzeze tym szybciej straci swoj niepowtarzalny urok (oczywiscie rakze za sprawa cvzechow, Niemcow, glosnych Wlochow itd.....).
.png)
.png)
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne