Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Na Pag z Perla Pag

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
moniap
Plażowicz
Na Pag z Perla Pag

Nieprzeczytany postnapisał(a) moniap » 08.07.2006 17:24

Czy ktoś korzystał z biura Perla Pag i ich apartamentów "no name"? Jakie mają kwaterki?
rynioo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rynioo » 09.07.2006 11:53

Ja korzystałem w zeszłym roku.Wszystko było OK.

pozdrav
moniap
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) moniap » 10.07.2006 12:29

Korespondowałam z właścicielką tej agencji p.Beatą, która nieco mnie wystraszyła informując,że "no name" to kontygent bardzo tanich kwater ***. Wybieramy się z małym dzieckiem i mam trochę obaw. Czy możesz opisać jaki był standard tych noclegów? Z góry wielkie dzięki Pozdrawiam
beata118
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) beata118 » 10.07.2006 12:58

moniap napisał(a):Korespondowałam z właścicielką tej agencji p.Beatą, która nieco mnie wystraszyła informując,że "no name" to kontygent bardzo tanich kwater ***. Wybieramy się z małym dzieckiem i mam trochę obaw. Czy możesz opisać jaki był standard tych noclegów? Z góry wielkie dzięki Pozdrawiam

nie polecam
3 lata temu na Pagu spędziliśmy tylko jeden tydzień w wynajętym dla nas apartamencie bo na drugi tydzieńp.Beata kazała nam się przenieść do innego. Na koniec okazało się że prawdziwie zarezerwowany przez nas apartament to był właśnie ten drugi ale goście będący przed nami zdecydowali się zostać tam jeszcze dodatkowy tydzień. Nie ma nic przyjemniejszego jak niezaplanowana przeprowadzka w połowie wypoczynku z dwójką małych dzieci. A w taki sposób załatwiła nas na Pagu pani Beata.
moniap
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) moniap » 11.07.2006 08:00

Jakie były apartamenty właśnie z tej agencji? Czy był problem z wodą? Dzięki za odpowiedź
beata118
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) beata118 » 11.07.2006 08:34

moniap napisał(a):Jakie były apartamenty właśnie z tej agencji? Czy był problem z wodą? Dzięki za odpowiedź

Apartamenty były bardzo ładne. Pierwszy był co prawda w dosyć sporej odległości od plaży i miał nieocieniony taras (chociaż prosiliśmy o taras w cieniu i blisko do morza) miał cudownych właścicieli, drugi ten który mieliśmy mieć od początku bardzo blisko morza, taras w cieniu gospodarz taki sobie ale ujdzie. Pani Beata skusiła sie na dodatkowe pieniądze naszym kosztem, po prostu ludzie którzy powinni zwolnić apartament nr2 dla nas zostali o tydzień dłużej a dla nas w naprędce jak się potem okazało znalazła apartament nr1. Wszystko było by dobrze gdyby nie ta cholerna przeprowadzka o której dowiedzieliśmy się na dwa dni przed nią i niezbyt mi się to podobało. My rezerwowaliśmy te apartamenty nie bezpośrednio przez Perłę ale przed biuro Adriatyk w Warszawie. Po pwrocie napisaliśmy reklamację i zwrócono nam 10%kosztów. Powiedzieli że rezygnują z takiej rezydentki. Może ty będziesz mię więcej szczęścia z panią Beatą
moniap
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) moniap » 11.07.2006 12:02

Zastanawiam się, czy można się jakoś ustrzec przed takimi sytuacjami? Ja również zarezerwowałam(19.08.-2.09.) nasz rodzinny pobyt w biurze Adriatyk, które moim zdaniem jest rzetelne.W zeszłym roku byliśmy od nich w Puli i otrzymaliśmy komfortowy*** apartament za naprawdę nieduze pieniądze. Masz jakieś porady? Czy na Pag jechaliście samochodem? Jaką trasą? Wielkie dzięki za pomoc.
beata118
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) beata118 » 11.07.2006 12:52

moniap napisał(a):Zastanawiam się, czy można się jakoś ustrzec przed takimi sytuacjami? Ja również zarezerwowałam(19.08.-2.09.) nasz rodzinny pobyt w biurze Adriatyk, które moim zdaniem jest rzetelne.W zeszłym roku byliśmy od nich w Puli i otrzymaliśmy komfortowy*** apartament za naprawdę nieduze pieniądze. Masz jakieś porady? Czy na Pag jechaliście samochodem? Jaką trasą? Wielkie dzięki za pomoc.

Adriatyk jest jak najbardziej rzetelny (zwrócił nam 10% kosztów za te przenosiny) ale czy p.Beata się poprawiła tego nie wiem. Jechaliśmy samochodem na Pag z Warszawy przez Czechy , Austrię i Słowenię nocleg w Karlovacu. Na Pag możesz dojechać od Zadaru przez most lub przepłynąć promem ale niestety nie pamiętam z jakej miejscowości. My zawsze ruszamy do Chorwacji w piątki wieczorem tak żeby dopiero w niedzielę dotrzeć na miejsce. W ten sposób unikamy korków, bo wszyscy chcę być na miejscu jak najwcześniej. Pozdrawiam i życzę udanych wakacji.
moniap
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) moniap » 11.07.2006 17:02

Bardzo dziękuję i życzę również udanych wakacji.Pozdrawiam
rynioo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rynioo » 11.07.2006 18:38

Ja miałem porządny apart.Duży pokój z dużą łazienką.I taras.Gospodyni(starsza Chorwatka,która nie znała żadnego jezyka poza chorwackim) bardzo sympatyczna,żadnych kłopotow z wodą nie było.Ja z Beatą z Perły nie miałem żadnych przykrych doświadczeń.Jeśli chodzi o drogę to najlepiej autostradą i po przjechaniu Svetego Roka bodajże drugi zjazd jest na Pag.

pozdrav
bonik
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonik » 11.07.2006 19:48

Wróciłem kilka dni temu , było wspaniale .Piękny apartament ,zaciszny taras i cudowny widok.Polecam!!!
JasioJasio
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JasioJasio » 12.07.2006 23:43

bonik napisał(a):Wróciłem kilka dni temu , było wspaniale .Piękny apartament ,zaciszny taras i cudowny widok.Polecam!!!

Na pewno ten, do którego jadę w piątek:)

Jak wróce to coś skrobnę o Perla-Pag.
Abak
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Abak » 14.07.2006 20:28

bonik napisał(a):Wróciłem kilka dni temu , było wspaniale .Piękny apartament ,zaciszny taras i cudowny widok.Polecam!!!

Witaj,Bonik czy możesz zdradzić gdzie ten piękny Apartament? proszę jeżeli to możliwe o adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
moniap
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) moniap » 17.07.2006 22:39

Bardzo dziekuję za informacje. Czekam na więcej. Pozdrawiam wszystkich
kincior
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kincior » 25.01.2010 20:53

Czy Perla Pag jeszcze funkcjonuje? Miałem stronę w zakładkach i wyskakuje, że nie ma. Jest jakaś nowa, ale taka jakby nie p. Beaty, bo nie polska.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone