.png)
.png)
moniap napisał(a):Korespondowałam z właścicielką tej agencji p.Beatą, która nieco mnie wystraszyła informując,że "no name" to kontygent bardzo tanich kwater ***. Wybieramy się z małym dzieckiem i mam trochę obaw. Czy możesz opisać jaki był standard tych noclegów? Z góry wielkie dzięki Pozdrawiam
.png)
moniap napisał(a):Jakie były apartamenty właśnie z tej agencji? Czy był problem z wodą? Dzięki za odpowiedź
.png)
.png)
moniap napisał(a):Zastanawiam się, czy można się jakoś ustrzec przed takimi sytuacjami? Ja również zarezerwowałam(19.08.-2.09.) nasz rodzinny pobyt w biurze Adriatyk, które moim zdaniem jest rzetelne.W zeszłym roku byliśmy od nich w Puli i otrzymaliśmy komfortowy*** apartament za naprawdę nieduze pieniądze. Masz jakieś porady? Czy na Pag jechaliście samochodem? Jaką trasą? Wielkie dzięki za pomoc.
.png)
.png)
bonik napisał(a):Wróciłem kilka dni temu , było wspaniale .Piękny apartament ,zaciszny taras i cudowny widok.Polecam!!!
.png)
bonik napisał(a):Wróciłem kilka dni temu , było wspaniale .Piękny apartament ,zaciszny taras i cudowny widok.Polecam!!!