Mam nadzieje że moja relacja jako że jest pierwsza i nie jestem mistrzem w tych klockach przypadnie wam do gustu i i zachęci do dalszego czytania
Wiec tak w cro bylem jakieś 6 razy Pula 1999, Zaton 2000, Podgora 2001, Fazana 2002, Ruskamen 2008 no i teraz Okrug Gornji 2010 od 25 sierpnia do 9 września.
Wiec tak zdjecia będą ale jak nauczę się je wklejać mam nadzieje że mi pomożecie
Czyli startujemy dzień 25 sierpnia 2 samochody zapakowane do granic możliwości prawie. Cel Okrug Gornji na wyspie Ciovo. app od strony zatoki dokładnie ul. Put Diruna 3. 2 app jeden 4 os drugi 5 os.
Osób na pokładzie w sumie 10. cala rodzinka z 2 dzieciakami jedno niczym tornado o imieniu Katrina
Reszta ekipy to oczywiście kwatermistrz czyli ja oraz rodzice i siostra i ciocia
Wiec startujemy godzina 16.45 z Buska- Zdroju kierunek Krynica potem na Miszkolc i autostrada do samej Chorwacji. Po dojeździe do krynicy z pewnych wypadków losowych niezależnych od nas 2 samochód i ekipa musiała nocować przez 3 noce w krynicy a my po 1 noclegu podjęliśmy decyzje kontynuacji jazdy. Wiec wyjechaliśmy z krynicy rano ok 9 a w Chorwacji na granicy byliśmy ok 20 45. No i po 5 h jazdy czas na nocleg trochę spania w samochodzie i na 6.00 byliśmy w app.
Właścicielka młoda i na dodatek ładna Dziewczyna
wiec po powrocie zbieramy rzeczy i na plaże. Powrót późnym popołudniem i jedziemy do trogiru jak zwykle pięknego po kuny oraz na spacer.
Trochę ładnych jachtów głownie na banderze Wielkiej Brytanii a pare nawet i na polskiej
ciąg dalszy nastąpi
Pozdrav

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)