Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Siatkówka

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
VONPLES
Cromaniak
Re: SIATKÓWKA

Nieprzeczytany postnapisał(a) VONPLES » 13.05.2016 17:52

..w 2012 roku celowo opóźniłem wyjazd do Chorwacji ze względu na IO w Pekinie (wyjazd 13. sierpnia)....w tym 2016 roku, zrobiłem podobnie (wyjazd. 19.sierpnia)...mam nadzieję, że 21 sierpnia będąc już w Podacy obejrzę olimpijski finał męskiej siatkówki w wydaniu reprezentacji Polski i Brazylii.....ot, takie mam na dziś marzenie! :D
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 13.05.2016 18:03

Janusz Bajcer napisał(a):
romuald22 napisał(a):Lub może po prostu niech każdy sportowy wątek rządzi się swoją własną popularnością (jak większość innych wątków) i nie wymusza na forumowiczach swego widoku z nagłówkiem "przyklejony".

To Twoje zdanie - ale są inne, i dlatego są i będą wątki "przyklejone" :idea:

Zdaję sobie sprawę, że wiele nie zmienię. Brzmi to jednak dla mnie bardzo tajemniczo. 8)
Bardzo chciałbym poznać "inne" zdania. Czyje? Jakie argumenty? :idea:
Jak na ten moment siatkówka przegrywa z piłką nożną na "przyklejenia" 1:8. O innych dyscyplinach to już szkoda gadać.
Dysproporcja jest mocno tendencyjna.
To nie jest fair.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.05.2016 18:13

Wątki piłkarskie pozostają przyklejone na czas rozgrywek. :idea:
Jak zakończy się Ekstraklasa 2015/2016 i Liga Mistrzów 2015/2016 - wątki zostaną czasowo odklejone. :idea:
Wątków piłkarskich jest więcej - bo jest zabawa w typowanie :lol:
Jeśli stworzysz wątek z typowaniem meczów ligi siatkowej lub innej - wątek przykleję. :idea:

Nie mam nic więcej do dodania w powyższej sprawie. :idea:
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 13.05.2016 18:22

VONPLES napisał(a):..w 2012 roku celowo opóźniłem wyjazd do Chorwacji ze względu na IO w Pekinie (wyjazd 13. sierpnia)....w tym 2016 roku, zrobiłem podobnie (wyjazd. 19.sierpnia)...mam nadzieję, że 21 sierpnia będąc już w Podacy obejrzę olimpijski finał męskiej siatkówki w wydaniu reprezentacji Polski i Brazylii.....ot, takie mam na dziś marzenie! :D

Ja chyba wolałabym z Francją :D , ale Brazylia też może być :oczko_usmiech:
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 13.05.2016 18:35

Janusz Bajcer napisał(a):Wątki piłkarskie pozostają przyklejone na czas rozgrywek. :idea:
Jak zakończy się Ekstraklasa 2015/2016 i Liga Mistrzów 2015/2016 - wątki zostaną czasowo odklejone. :idea:
Wątków piłkarskich jest więcej - bo jest zabawa w typowanie :lol:
Jeśli stworzysz wątek z typowaniem meczów ligi siatkowej lub innej - wątek przykleję. :idea:

Nie mam nic więcej do dodania w powyższej sprawie. :idea:

No nie mogę... 8O
Co ma wspólnego typowanie z "przyklejeniem"???
Przecież każdy z tam udzielających się dostaje maila z informacją o nowym wpisie. O tym, że już trzeba nowe typowanie zrobić itd. :idea: :roll:
Osobiście nie bawię się ale też nie przeszkadzam oraz się nie wtrącam.

Nie zamierzam zaśmiecać forum. Ale jakbym stworzył wątki z typowaniem siatkówki, koszykówki, piłki ręcznej, jak też łucznictwa, ping-ponga oraz baseballa i golfa to wszystko można by przykleić?
Cała pierwsza strona HP byłaby "przyklejona".

W tym pewnym szaleństwie dobrze byłoby ustalić jeden kierunek.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.05.2016 18:41

Nie zamierzam dalej bić piany na temat przyklejeń :idea:

Wychodzę popływać na nowy basen w Chełmcu :papa:

http://basen.chelmiec.pl/
VONPLES
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VONPLES » 13.05.2016 18:48

..słuchajcie (poczytajcie)...po jasną cholerę te " w pewnym szaleństwie"..komentarze...romuald22...do dzisiaj ten wątek był taki jak jato mówię.."bydyniowy"..a Ty wpadasz i "jedziesz"...widzę, że masz te 3440 postów...i jesteś z "Nami"...to po co te....pseudo - riposty...
...Pozdrawiam....i kierunek jest....SZANUJMY SIĘ!
VONPLES
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VONPLES » 13.05.2016 18:50

Janusz Bajcer napisał(a):Nie zamierzam dalej bić piany na temat przyklejeń :idea:

Wychodzę popływać na nowy basen w Chełmcu :papa:

http://basen.chelmiec.pl/

..Chełmiec to NOWY SĄCZ....a nie Wałbrzych...(ciągle mi Ignaczak i Resovia w głowie)...radosnego pływania!
VONPLES
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VONPLES » 13.05.2016 18:54

...aha...już wiem....jak wracam z Nowego Targu do Rzeszowa....to faktycznie...widzę, że macie "wspaniały basen" NOWY...po lewej stronie za skrzyżowaniem..pozdrawiam!!
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 13.05.2016 19:14

VONPLES napisał(a):..słuchajcie (poczytajcie)...po jasną cholerę te " w pewnym szaleństwie"..komentarze...romuald22...do dzisiaj ten wątek był taki jak jato mówię.."bydyniowy"..a Ty wpadasz i "jedziesz"...widzę, że masz te 3440 postów...i jesteś z "Nami"...to po co te....pseudo - riposty...
...Pozdrawiam....i kierunek jest....SZANUJMY SIĘ!

Nie do końca chyba rozumiem Twoją wypowiedź. Dużo kropek.

Z Januszem zakończyłem tę dyskusję bo jak widać pewnych różnic między nami na poruszane powyżej tematy nie zmienimy.

A co do "szanowania się" to właśnie moją intencją powyższej wymiany zdań było żeby inne wątki sportowe (jak np: ten) miały taki sam "szacunek" na forum jak inne nazbyt faworyzowane.
Pozdrawiam również.
VONPLES
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VONPLES » 13.05.2016 20:12

Już bez kropek-(kropka nad "z") ale nie czepiaj się "cudzysłowiów" - jestem kibicem -Kibicem Polskich sportowców-niestety nie mam w Rzeszowie -EKSTRAKLASY piki nożnej - ani wyśmienitej piłki ręcznej- tudzież koszykówki ani hokeja na lodzie- żużel też jakoś się zdegradował! W końcu w Żywcu macie tyle sportu, że moje pisanki nic dla Ciebie nie znaczą- zostaje mi SIATKÓWKA -Dobranoc :papa:
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 26.05.2016 14:00

romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 28.05.2016 16:52

No to nasi siatkarze pierwszy mały kroczek w stronę Rio dzisiaj uczynili.
Martwi jednak trochę styl, wynik oraz niestabilność w grze. Z Francją wyjdzie "szydło z worka".
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 28.05.2016 17:12

romuald22 napisał(a):No to nasi siatkarze pierwszy mały kroczek w stronę Rio dzisiaj uczynili.
Martwi jednak trochę styl, wynik oraz niestabilność w grze. Z Francją wyjdzie "szydło z worka".
No trochę słabo to wyglądało :? , a w 3 secie sędziowie troszeczkę nam "pomogli" ... :roll:
Jutro rano kawa raczej nie będzie potrzebna ... :wink:
Marek40
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marek40 » 29.05.2016 08:44

romuald22 napisał(a):No to nasi siatkarze pierwszy mały kroczek w stronę Rio dzisiaj uczynili.

I powoli wychodzi
I set dla francji
II set dla francji
III 7-4 , już 8-4 dla Francji zanosi się na 3-0
A Francuzi nie pokazują nic speclanego
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone