Re: MŚ w piłce nożnej - Katar 2022
napisał(a) CROberto » 03.12.2022 07:24
Habanero napisał(a):Niemcy to nie tylko Klopp, to również inni trenerzy, całe sztaby ludzi, lekarze etc. i w końcu doskonali zawodnicy Bayernu z podań których żył przez lata i dzięki którym wspiął się na szczyt. Gdyby miał takich partnerów jak w Bayernie,
Przeczytaj sobie co piszą niemieccy eksperci ....
Tak w skrócie : ....nie mamy żadnego środkowego napastnika na wysokim poziomie....
Nie w międzynarodowym Bayernie , tylko w całym kraju...
" Tęskni " za nim Műller i nie tylko...
...
Habanero napisał(a):
Już samo porównywanie sportów indywidualnych do drużynowych wiele wyjaśnia
Przypominasz sobie jak szydził z Krychowiaka i Moraty na Euro 2020.
Teraz zarzuca mi miernoty
[/quote]
Po pierwsze czytaj ze zrozumieniem - dałem [b]wyrazisty przykład sukcesów i pokazałem że nie zawdzięczają tego całemu krajowi - nawet dzielnicy....
Skoro tego nie rozumiesz , to masz problem i wiem dlaczego wypisujesz bzdury...
Krychowiak poza epizodami - od sześciu lat nie nadaje się do reprezentacji - zajmuje miejse komuś , kto mógłby się rozwinąć ....( trenerzy wstawiają go chyba, na alibi - na wypadek sromotnej porażki przy nowej obsadzie( zresztą o kim tu mówimy

o Brzęczku , o Sousie....

))
Lewandowski
S.Szymański , Zieliński , Zalewski, Frankowski - świetni w klubach ( chyba wiadomo jak funkcjonuje reprezentacja - i jakich ma trenerów )
Morata, przy bogactwie Hiszpanów, jest tam przeciętniakiem ( pupilek obecnego trenera )
Zdania nie zmieniam....
Btw.
Dla fachowców :
W tygodniu syn poleciał do Azji Dreamlinerem...
Znam rozpiętość skrzydeł, długość , wysokość , liczbę foteli i rozmieszczenie klas, oraz osiągi....
Jestem pilotem
Kto leci....