Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Dla znanej osobiście Bożenie S i nieznanym, pozostałym Bożenom i Krystynom serdeczne, (spóźnione) życzenia zdrowia, powodzenia i udanych kolejnych wyjazdów do Cro
Danuśka i Maciek
Piękne dzięki za pamięć ... Jeszcze mnie troszkę oczka pieką po wczorajszym koncercie. Wróciłem do domu o 4 rano, a dzisiaj jeszcze muszę troszkę popracować. Mam nadzieję,że do wieczora się juz otrzepię i spotkamy się w barze
Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych najserdeczniejsze życzenia ,wszelkiej pomyślności , spełnienia marzeń i udanych wojaży po Chorwacji , wszystkim Cro-maniacom życzy Ania i Andrzej.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN DLA MAŁEJ! DUŻO ZDROWIA, SPEŁNIENIA MARZEŃ, SPOKOJU WEWNĘTRZNEGO ORAZ POWODZENIA NA OPERACJI
życzy Beata z rodziną