Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Chciałam podziekować za serdeczne życzenia przesłane na moją skrzynke pocztową ,za pamięć :) chciałam też życzyć szczęścia wspaniałych wycieczek, wyjazdów i przygód w nadchodzącym roku,nowych przyjażni i wspanialych zlotów cro-pelkowych.
Pozdrowienia i całuski od petris-Marysi
Kiedy Nowy Rok nadchodzi
kieliszeczek nie zaszkodzi,
kufel piwa to za mało,
litr szampana by się zdało.
Trzeba opić wszystkie troski
by następny Rok był boski !
W nadchodzącym 2010 roku życzę Wam wszystkim
wiele szczęścia , miłości , pomyślności
wspaniałych podróży do CRO i nie tylko
spełnienia marzeń i wszystkiego naj... !!!
hajduczek napisał(a):ok.....ale w sylwestra poproszę jednak o %
Wiola - najlepszego w 2010
Do północy małe winko a później strzelamy z %-wego korka
WooW:D moje prywatne ...osobiste zyczenia ślicznie dziękuję Jacku W takim razie dla Ciebie również osobne.....prywatne....osobiste życzenia Do Siego Roku no jeszcze jeszcze sympatyczny akcencik niech żyje nam
Oraz oczywiście dla WSZYSKICH Cro-lubiących aby przyszły rok 2010 był lepszy lub nie gorszy od 2009......we wszystkim....i dla kazdego(kazdej) do wyboru - w sprawach "forumowych" -w sprawach finansowych -w kwestiach zdrowotnych -w zyciu seksualnym - w życiu zawodowym -............................. -............................. -............................. miejsce na wpisanie własnych życzeń czy pragnień
Taniego paliwa, darmowych autostrad i dużo, dużo słońca - niekoniecznie w Cro oraz zdrowia i pomyślności dla forumowiczów i ich rodzin życzy Jacek z rodziną.
Wszystkim życzę spokojnego zakończenia tego roku i wejścia z optymizmem w nadchodzący, a dzisiejszemu Solenizantowi, czyli Volumenowi, życzę by te kolejne 18 urodziny i nadchodzący rok upłynął w szczęściu i pomyślności. 100 lat