Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Witam wszystkich. Mam inną niz się przyjęło relację tzn. w formie filmiku na youtube. Naszym celem tym razem była Istria, którą staralismy się zwiedzić jak najdokładniej, nie opuszczając żadnego ważnego miejsca i zabytku. W relacji jest tylko kilkadziesiąt zdjęć z 2000 zrobionych, ponieważ ograniczał mnie czas klipu. Miłego ogladania
I jako ciekawostkę podam jeszcze link do wyprawy kolegów z mojego miasteczka którzy zakupili "maluchy" i udali się nimi przez Węgry do Varazdina w CRO.
Witam.
Nareszcie relacja motocyklowa, sam od 13 lat jestem (oficjalnie) kierowcą motocykla, ale jeszcze nigdy nie udało mnie się wybrać w tak długą i ciekawą podróż, gratuluję fajnej wyprawy i czekam na kolejne relacje.
Witam,
do Chorwacji na motorku wybieram się już drugi raz, za 2 tygodnie wyjazd:)Oglądając Twój filmik nie mogę się doczekać chorwackich szos i winkli szczególnie Jadranki:)
Pozdrawiam