Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Miejsca tańsze - droższe?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mandzia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mandzia » 17.08.2010 19:53

Jak w temacie - czy można powiedzieć, że są miejscowości, gdzie generalnie jest drożej niż gdzie indziej? Planuję wyjazd na Riwierę Makarską, mam wrażenie czytając Wasze posty, że zwłaszcza Brela należy do droższych miejsc? Czy tak jest rzeczywiście?
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 17.08.2010 20:42

Tak czytałem że Brela jest jedną z najdroższych nie tylko na Riwierze ale i w całej Chorwacji
Mi jednak udało się znaleźć chyba tanio nawet bardzo tanio po miłej 20 sekundowej negocjacji. Spotkanych Polaków dokładnie z dwóch innych apartamentów płacili średnio o 20-30 euro więcej ale zamawiali w lutym ja pojechałem w ciemno.
Ceny apartamentów to istna loteria tak więc jak sam nie posmakujesz nigdy sie nie przekonasz czy masz szczęście czy nie :D
Jeśli chodzi o ceny w sklepach wszędzie podobne w knajpkach różnie zależy jak z francuskim podniebieniem na tym tle najlepiej wypada o dziwo Makarska i to przy plaży hhhhheee z racji nawału knajp i turystów chyba idą na ilość (nie na jakość) ale tu nie mogę nic zarzucić smakowało za każdym razem kiedy gościliśmy się 4 razy w Makarskiej 2 razy w Breli raz w Omisiu
Pozdrawiam
mandzia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mandzia » 17.08.2010 21:12

Francuskiego podniebienia brak :) Mogę prosić namiary na twoją kwaterę? ja szukam na 4 osoby
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 17.08.2010 21:53

Tu masz pi razy drzwi w czym rzecz pamiętaj jednak że ja byłem od 28 czerwca do 8 lipca 10 noclegów.
Pamiętaj też aby szukać kwater do południa największe szanse na sukces. forum/viewtopic.php?t=29201&highlight=

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone