chorwaci sie meczyli z norwegami (sedzia im pomogl ) slowency ze szwedami wygrali zapowiada sie ciekawy turniej
.png)
.png)
zebik napisał(a):mkm napisał(a):alessandro1977 napisał(a):Ważne, że złoili tyłek szwabom...dla nich to bolesne tym bardziej, że piłka ręczna jest u nich sportem narodowym i mają silną ligę...dobrze, że ręczni i siatkarze leją szkopów aż miło...
Trzy lata temu też był wielki entuzjazm po pierwszym meczu ... Było identycznie 27 : 25 dla Biało-czerwonych ... A kilkanaście dni póżniej, w meczu o wszystko było już 29 : 24 dla przeciwnika ... Oby tym razem radość nie była przedwczesna .
Dojeb..e niemcom - zawsze radość.
.png)
mkm napisał(a):Trzy lata temu też był wielki entuzjazm po pierwszym meczu ... Było identycznie 27 : 25 dla Biało-czerwonych ... A kilkanaście dni póżniej, w meczu o wszystko było już 29 : 24 dla przeciwnika ... Oby tym razem radość nie była przedwczesna .
.png)
Roksa_ napisał(a):Nie wiadomo czemu, ale najbardziej cieszą mnie zwycięstwa z Niemcami, obojętnie, czy grają dopiero w grupie, czy towarzysko, czy już w finałach... tak mamSuper mecz, trzymam kciuki za następne
hepik napisał(a):Kompleksy wobec dużego sąsiada...o postrzelonym Szariku,wylanym krupniku na plecy Gustlika i spalonym Rudym nie wspominając
.png)
Tomasz W napisał(a):Przeczytałem dziś komentarz do składu reprezentacji Austrii w piłce ręcznej. Ktoś napisał, że skład jak z czasów Cesarstwa Austro-Węgier. Rzeczywiście. Nazwiska raczej słowiańskie i węgierskie Jako gospodarze musieli spróbować posklejać jak najlepszą drużynę z czego się dało.
.png)
Roksa_ napisał(a):Nie wiadomo czemu, ale najbardziej cieszą mnie zwycięstwa z Niemcami, obojętnie, czy grają dopiero w grupie, czy towarzysko, czy już w finałach... tak mamSuper mecz, trzymam kciuki za następne