Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Dajcie spokój...Ci, którzy już obdarowali Polaków złotymi medalami niech się zastanowią...drugi rywal z górnej półki i znowu w łeb i niech nikt mnie nie próbuje przekonać, że Hiszpanie są mocnym zespołem...ani przez chwilę zwycięstwo Chorwatów nie było zagrożone...ponownie bitwa o brąz ? Dzięki ale oni stoją w miejscu zamiast czynić postępy dlatego dla mnie już po emocjach...brakuje im jaj na najważniejsze mecze...Wojan - wierzyłeś ??? Poza tym ciężko myśleć o dobrym rezultacie grając bez bramkarza...
Nie ma co zwalać na sędziów. Gwizdali faule w ataku dla naszych i dla Chorwatów. Zadecydował początek drugiej połowy. Nasi i tak zagrali lepiej niż rok temu. W sumie bez niespodzianki. Myślę, że Islandia jest do ogrania.
W końcu to Islandczycy mają kryzys a u nas jest wzrost 1,7 %....