Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Marusici

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ROCO
Plażowicz
Marusici

Nieprzeczytany postnapisał(a) ROCO » 06.07.2010 14:31

Wybieramy się do Marusici i mam pytanie czy są tam jakies tawerny, kafejki itp. gdzie można coś zjeść i nie tylko:) ponieważ nie zamierzamy gotowac, ewentualinie knajpy w pobliżu - wiem ze jest to mała osada i może być z tym problem...proszę o podpowiedzi..
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 06.07.2010 14:41

Wyboru wielkiego mieć nie będziecie
forum/viewtopic.php?p=481167#481167
:wink:
Krzychu 33
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzychu 33 » 06.07.2010 14:50

Kilka lat temu w Marusici były dwie restauracje i jeden sklep,ale myślę iż nic się od tego czasu nie zmieniło.
Pozdrawiam
dareke
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dareke » 07.07.2010 10:07

Co do zakupów pozostaje Ci niewielki sklep przy głównej drodze. Poranny spacerek. Na knajpki tam niestety nie licz. 3 km do Pisaka tam już zjesz , a w drugą stronę Mimice tam też bez problemów.
mrosa
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mrosa » 07.07.2010 12:52

Nie jest tak źle. Zawsze można coś zjeść w tutejszych knajpkach (2 lata temu były 2wie). Sklepik jeden coś zawsze można w nim kupić (chemię, jedzonko, pivko itp.). Jak pisali poprzednicy blisko jest mały market w Mimicach lub markety, targ w Omisu. Miejscowość bardzo mile wspominam i nie miałem problemu natury zbyt małego wyboru knajpek, czy sklepów :)

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne