I jeszcze istotne dla moich 3 chłopców (w tym męża): czy w Visnicach są boiska i korty tenisowe?? I czy są ogólnodostępne i w dobrym stanie? Szczególnie zależałoby nam na boisku do koszykówki.
Pozdrawiam cromaniaków, jedziemy już 8 raz do Cro
.png)
.png)
Kasiula.m napisał(a):Chciałam zapytać: czy wędrówka piesza z Vinisce do zatoczki na zdjęciu jest możliwa, czy też trzeba jechać samochodem? Wolelibyśmy nie jeździć autem w czasie urlopu zbyt wieleA chcialibyśmy "zaliczyć" kilka ładnych miejsc na półwyspie..
I jeszcze istotne dla moich 3 chłopców (w tym męża): czy w Visnicach są boiska i korty tenisowe?? I czy są ogólnodostępne i w dobrym stanie? Szczególnie zależałoby nam na boisku do koszykówki.
Pozdrawiam cromaniaków, jedziemy już 8 raz do CroAle pierwszy raz w ten rejon.
Kasiula.m napisał(a):Chciałam zapytać: czy wędrówka piesza z Vinisce do zatoczki na zdjęciu jest możliwa, czy też trzeba jechać samochodem? Wolelibyśmy nie jeździć autem w czasie urlopu zbyt wieleA chcialibyśmy "zaliczyć" kilka ładnych miejsc na półwyspie..
Pozdrawiam cromaniaków, jedziemy już 8 raz do CroAle pierwszy raz w ten rejon.
.png)
.png)
infob napisał(a):Edzia, gdzie jest ten Bar Rico?
W którym miejscu targowisko?
Jeszcze 2 tygodnie!!!!
.png)
.png)
edzia-max napisał(a):infob napisał(a):Edzia, gdzie jest ten Bar Rico?
W którym miejscu targowisko?
Jeszcze 2 tygodnie!!!!
To jest na tej drugiej plaży, jak się jedzie w strone Trogiru - ta plaża przy drodze. Mam nadzieje że dobrze wytłumaczyłam![]()
A targowisko jest przy aptece, mniej więcej tam gdzie było tylko teraz jest rozbudowane, zadaszone i większe. a te stragany co były dawniej są przeniesione na drogę wzdłuż parkingu.
.png)
edzia-max napisał(a):W 100% się zgadzam że Rico jest duuuuużo lepszy.
To z centrum teraz nie masz tam aż tak daleko bo zrobili promenadę prowadzącą z centrum właśnie na tą plaże gdzie jest Bar Rico
.png)
.png)
eystrasalt napisał(a):Witam wszystkich, pod koniec lipca wybieram się do Mariny, a konkretnie tutaj: http://www.booking.com/hotel/hr/darijan ... fce;dcid=2 . Czy ktoś, kto zna Marinę, może mi pomóc w ocenie tego miejsca pod kątem jego lokalizacji w stosunku do żwirkowych plaż, sklepu spożywczego, bankomatu... Z góry dziękuję
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...