Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Marina

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Patrykk
Turysta
Marina

Nieprzeczytany postnapisał(a) Patrykk » 26.04.2007 18:56

Podobnego tematu chyba nie ma:)
Proszę o informację jaką trasę wybrać jadąc z Tych do Mariny? Wiem że co jakiś czas zmieniają sie drogi(płatność, winiety), przepisy, w różnych miejscach powstają korki, gdzie je ominąć? itp itd
Gdzie najlepiej zakupić winiety jadąc do Mariny, w jakiej walucie, na co uważać itd
z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 26.04.2007 20:01

Patrykk napisał(a):Podobnego tematu chyba nie ma:)
Proszę o informację jaką trasę wybrać jadąc z Tych do Mariny? Wiem że co jakiś czas zmieniają sie drogi(płatność, winiety), przepisy, w różnych miejscach powstają korki, gdzie je ominąć? itp itd
Gdzie najlepiej zakupić winiety jadąc do Mariny, w jakiej walucie, na co uważać itd

Chyba ... forum/viewtopic.php?t=14955&highlight=marina
forum/viewtopic.php?t=14168&highlight=marina
forum/viewtopic.php?t=13956&highlight=marina
forum/viewtopic.php?t=12791&highlight=marina

dalej szukać :roll:

Największy korek na jaki trafisz jest w Żorach, a na drugi raz nie pisz chyba tylko się upewnij.

Ps. Czy do Mariny to jakoś inaczej się jedzie niż do Trogiru czy Splitu i po innych autostradach :?: www.hac.hr
chesjowisz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) chesjowisz » 26.04.2007 21:44

Wjechałem kiedyś do Mariny.Dziwne miejsce.Zapamiętałem psa co mieszkał w beczce i czarne mazie na tzw.plaży.No ale marin jest dużo,może wjechałem do innej niż Ty jedziesz.
Patrykk
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Patrykk » 27.04.2007 10:51

Rysio napisał(a):

Największy korek na jaki trafisz jest w Żorach, a na drugi raz nie pisz chyba tylko się upewnij.

Ps. Czy do Mariny to jakoś inaczej się jedzie niż do Trogiru czy Splitu i po innych autostradach :?: www.hac.hr

jak Cie drażni temat i uwazasz ze podobny juz był to nie wchodź!
Ja dopiero co się tu zalogowałem, nie siedzę na tym forum tak Ty kilka godzin na dzien i nie mam czasu szukać informacji w starych tematach.
Tak jak napisałem wczesniej co chwila cos sie zmienia, a to wybuduja nowy kawałek autostrady, a to gdzies znowu cos rozkopią i są korki, a to gdzies wprowadzą dodatkowe opłaty i takiej świeżej informacji potrzebuję bo wyjeżdam na dniach
Ja nie jestem maniakiem Chorwacji i nie jezdze tam co roku, dlatego zapytałem, za co zresztą przepraszam, więcej to się nie powtórzy Panie Rysio..
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 27.04.2007 11:02

No to odszukałem za Ciebie i jeszcze zje.a dostałem :wink: molim :wink:

Patrykk napisał(a):więcej to się nie powtórzy Panie Rysio..

Cieszę się ale "Pany wyzdychały" więc Rysio wystarczy Patrykku :D :wink:
atolek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) atolek » 27.04.2007 11:51

Patrykk napisał(a):
Rysio napisał(a):

jak Cie drażni temat i uwazasz ze podobny juz był to nie wchodź!
Ja dopiero co się tu zalogowałem, nie siedzę na tym forum tak Ty kilka godzin na dzien i nie mam czasu szukać informacji w starych tematach.
Tak jak napisałem wczesniej co chwila cos sie zmienia, a to wybuduja nowy kawałek autostrady, a to gdzies znowu cos rozkopią i są korki, a to gdzies wprowadzą dodatkowe opłaty i takiej świeżej informacji potrzebuję bo wyjeżdam na dniach
Ja nie jestem maniakiem Chorwacji i nie jezdze tam co roku, dlatego zapytałem, za co zresztą przepraszam, więcej to się nie powtórzy Panie Rysio..

-synek....ino trocha kultury, dobra ?
-jak się dopiero zalogowałeś to najpierw poczytaj troszkę...
-potem opcja szukaj...
-a potem już można gupoty pisać... :lol:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 27.04.2007 12:33

Dobrze prawisz :wink:

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone