Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mandre na Pagu

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 21.01.2010 19:46

Hm, zdołować nie chciałam. Zresztą przecież każdemu co innego się podoba. Jeśli jednak w moich wypowiedziach (nie tylko w tym temacie) odnajudujesz podobieństwa w preferencjach i sposobie postrzegania... to może, o ile zaliczka jeszcze nie wpłacona, poszukać czegoś innego, w innym miejscu na Pagu.
A jeśli klamka zapadła, zaliczkowane, to zawsze przecież można spojrzeć na to w ten sposób, że Mandre to tylko sypialnia (Szuflandia), do której wraca się, by przenocować... Atrakcji na Pagu Wam nie braknie.
Zawsze poza tym istenieje wariant, że Wam akurat Mandre baaaardzo się spodoba.
Pozdrawiam i głowa do góry
michalek_101
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) michalek_101 » 21.01.2010 21:06

Witam ponownie nic jeszcze nie wiadomo gdzie pojedziemy :lol: tak jakoś czytałem posty kolegi NERO i spodobało mi się .Ale to nie znaczy,że pojedziemy na Pag.W tamtym roku byliśmy w Vinisce,gdzie są różna opinie o tej miejscowości.Nam akurat się podobało i było super :lol: A może ty nam coś polecisz ? Generalnie szukamy ciszy i spokoju,ładnej plaży apartamentu z widokiem na morze i.t.d. Za pomoc wielkie dzięki
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 21.01.2010 23:34

Trudno mi polecać cokolwiek, kiedy nie mam pojęcia, co tak naprawdę lubicie... Vinišća osobiście też nie wybrałabym na swoje wakacje....a Wam się podobało (nie wiem też ile już w Hr widzieliście..). Ja nie trzymałabym się tak kurczowo lądu i udała się na oddalone od lądu wyspy.. Cres lub Lošinj, Korčula lub Vis.
Co do Pagu... powiem szczerze, że w sezonie nie mam pojęcia, gdzie tam się skryć przez dzikimi tłumami i tą potworną apartmanizacją.. Pewnie gdzieś na samym krańcu (Lun, Tovarnele ale raczej na południowym brzegu). Problem z tym, że stamtąd dość daleko do samego Pagu, żeby na kawkę, czy na wieczorny spacer często jeździć (odległość do przyjęcia do Novalji, ale tam jechać naprawdę nie ma po co); albo może Bosana/Bošana (cudne widoki, blisko Pagu, ale nie aż tak nabita apartamentowcami)....I z całą pewnością w miarę możliwości unikałabym szczytu sezonu (czyli najlepiej czerwiec lub wrzesień).
Pozdrawiam
Heterka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Heterka » 22.01.2010 09:53

Michałek_101 - a ja dalej polecam Mandre , to co pisał NERO to wszystko prawda. Nie byliśmy w Chorwacji pierwszy raz tylko ósmy więc nie mogę powiedzieć, że nic w tym pięknym kraju nie widziałam i że się zachłysnęłam pierwszym razem. Mandre ma swój urok i nie ma tam dzikich tłumów. My omal nie pojechaliśmy do Poreca na Istri - przez opinie przeczytane na różnych forach internetowych przez niezadowolonych turystów ( drogo, dzikie tłumy, nie jest tak pięknie jak w Dalmacji itp. itd ). Zaufałam sobie i spędziliśmy wspaniałe wakacje w Porecu. Nie wszystkim się to samo podoba, każdy ma inny gust i wymagania.
winniczka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) winniczka » 22.01.2010 19:20

My też się wybieramy na początku lipca do Mandre. Jedziemy z małymi dziećmi w 2 rodziny, zarezewowaliśmy apartamenty Cikać, może ktoś tam gościł i może coś napisać o tych apartamentach? Bardzo się cieszę że już coś znalazłam, bo znalezienie fajnych kwaterek to nielada sztuka!!!
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 22.01.2010 19:28

Nie byłam tam, ale jest to niedaleko portu, tzn porciku ;)
Bedziecie mieli blisko do sklepu i mini pizzerii nad morzem.
Warto się wieczorem przejść promenadką wzdłuż morza.
Można iść i iść i iść.
Pozdrawiam!
leopantera
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) leopantera » 23.01.2010 15:39

winniczka napisał(a):My też się wybieramy na początku lipca do Mandre. Jedziemy z małymi dziećmi w 2 rodziny, zarezewowaliśmy apartamenty Cikać, może ktoś tam gościł i może coś napisać o tych apartamentach? Bardzo się cieszę że już coś znalazłam, bo znalezienie fajnych kwaterek to nielada sztuka!!!

apartament 2+2 - super wybór. Autko za dom przy samym wejściu. I piętro. Na przełomie czerwca/lipca zachód słońca na balkonie, do sklepu spacerkiem przez porcik 15 minut, i na prawdę super ludzie - pozdrówcie szczególnie Josifa
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 28.01.2010 00:08

mutiaq napisał(a):Hej, my byliśmy (2+1) we wrześniu 2009r, za 10euro/os (boczny widok na morze).
Były też większe apartamenty z widokiem na morze.
Willa chyba nie ma www, nie znam jej nazwy.
Sead mówi po angielsku, myślę, że dogadasz się też po niemiecku.
Rozumie polski.
Bardzo miły facet, zapraszał na rybki, rakiję, pogawędki :)
Z wykształcenia masażysta 8) można skorzystać na miejscu, bo były ulotki i reklama :lol:
Jeśli Administrator/ Moderator uzna post za reklamę, proszę go skasować, lub edytować.
Oto wizytówka:
Obrazek

Znalazłam w internecie:
tu jest troche-
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
i tu
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Pozdrawiam!
marcin10
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcin10 » 28.01.2010 12:07

My byliśmy w Bosanie w szczycie sezonu i powiem, że na plażach w tamtym rejonie nie odczuwaliśmy specjalnego przeludnienia. Bez problemu można było znaleźć miejsce na którejś z plaż(jedna ładniejsza od drugiej). Dopiero jadąc wieczorem do centrum było widać, że to szczyt sezonu. No ale z drugiej strony to norma dla Chorwacji.
Minusem dla niektórych może być to, że z Bosany do centrum trzeba jednak pojechać, chyba że ktoś lubi dłuuugie wieczorne spacery :D
michalek_101
Croentuzjasta
Wyspa Pag kwatery dla 3 osób

Nieprzeczytany postnapisał(a) michalek_101 » 09.03.2010 22:30

Witamy i prosimy o namiary na jakieś ładne blisko morza obojętnie w jakiej miejscowości na Pagu, dla trzech osób apartament (i koniecznie żeby była cena ) Chcemy jechać około 15 czerwca.Za pomoc wielkie dzięki :D
Heterka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Heterka » 10.03.2010 08:07

:oops:
Ostatnio edytowano 10.03.2010 09:06 przez Heterka, łącznie edytowano 1 raz
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 10.03.2010 08:11

Hetera napisał(a):Mogę polecić to: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link - za 5 osób w lipcu 2009 r płaciliśmy 50 Euro.

Podawałaś już tego linka na pierwszej stronie :wink: ale widać michalek_101 szuka dalej...
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje