Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

małżeństwo + osoba dorosła

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Lelule1971
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lelule1971 » 14.03.2008 12:30

Pomóżcie, doradźcie:) Jedziemy w czerwcu w takiej konfiguracji do Chorwacji i myślę właśnie jak nas rozlokować:) Może być apartament składający się z 2 pokoi lub apartament + jakaś soba 1 osobowa. Pytanie mam takie: ile to kosztuje na 1 osobę? Będę w Chorwacji już 7 raz ale pierwszy raz 2 + 1 dorosły. Jeśli macie podobne "przećwiczone" doświadczenia, proszę podzielcie się ze mną. Każda rada będzie mi pomocna!
pozdrawiam
Leszek
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 14.03.2008 13:22

Najczęściej dodatkowe łóżko w apartamencie dla dwojga przewidziane jest dla dziecka, w związku z tym stoi ono w sypialni; ale rozumiem, że w tym wypadku to nie jest pożdane rozwiązanie

Cóż, trzeba zatem szukać apartamentu, gdzie dodatkowe łóżko (pomoćni ležaj) będzie stał w kuchni czy też w saloniku apartamentu dla dwojga. Pod warunkiem, że osobie, która jedzie jako "ten/ta trzeci/trzecia nie będzie to przeszkadzać.
Albo też szukać pokoi z łazienkami z dostępem do wspólnej kuchni; albo wariant nieco droższy ale najwygodniejszy i najmniej krępujący: zdecydować się na apartament 2+2 czyli dwie sypialnie i już.
O cenach się nie wypowiadam, bo zbyt wielka jest ich rozpiętość, ale można poszperać w necie i łatwo się zorientować (nie wiem, dokąd dokładnie się wybieracie i jakie są Wasze wymagania w kwesti standardu)
Pozdrawiam serdecznie
Lelule1971
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lelule1971 » 14.03.2008 13:30

Co do miejsca to też mamy mały dylemat... Z pewnością tydzień będziemy w Tucepi - tu znamy już każdy kąt:) a drugi tydzień chcielibyśmy się zatrzymać gdzieś na Peljesacu (teren nieznany dla nas). Tutaj idealnym miejscem pobytu dla nas byłaby miejscowość w jakimś stopniu podobna do "klimatów" znanych z Tucepi... Nie wiem czy tam coś takiego znajdę?
MWN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MWN » 17.03.2008 13:28

nie prościej było od razu napisać: trójkąt?
Morski Pas
Koordynator konkursów

Nieprzeczytany postnapisał(a) Morski Pas » 17.03.2008 13:36

MWN napisał(a):nie prościej było od razu napisać: trójkąt?

z oddzielną sypialnią :?: Miarkuj się, bo nie każdy ma podobne do Twojego poczucie humoru.
Lelule1971
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lelule1971 » 17.03.2008 19:42

Spoko, nie obraziłem się:) Ale miałem nadzieję, że moze ktoś coś jeszcze podpowiedział w tym temacie.
pozdr.
LL

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone