.png)
.png)
003dlaczego napisał(a):Czy jest ktoś zorientowany, jak wygląda ruch turystyczny w Makarskiej w czerwcu (pod koniec właściwie), tj. czy zatłoczone plaże i czy sezon w pełni?Będę wdzięczna za każdą inną informację o tej miejscowości.
.png)
.png)
.png)
hmmm, to niezbyt dobrze, bo mam 178 cmTekla napisał(a):ja tam nie widziałam zbyt wysokich Chorwatów... same karakany003dlaczego napisał(a):hmm jeżeli rzeczywiście wysocy i przystojni, to cóż w tym złego?![]()
.png)
003dlaczego napisał(a):hmmm, to niezbyt dobrze, bo mam 178 cmTekla napisał(a):ja tam nie widziałam zbyt wysokich Chorwatów... same karakany003dlaczego napisał(a):hmm jeżeli rzeczywiście wysocy i przystojni, to cóż w tym złego?![]()
.png)
Ja mam 188 i:1: nie widziałem mniejszego policjanta od siebie, 2:nie widziałem mniejszego kelnera od siebie, 3: moze patrzyłem na Chorwatki zamiast...całkiem poważnie:))), miełem odczucie że to spore rosłe chłopy:))).
.png)
003dlaczego napisał(a):Ja mam 188 i:1: nie widziałem mniejszego policjanta od siebie, 2:nie widziałem mniejszego kelnera od siebie, 3: moze patrzyłem na Chorwatki zamiast...całkiem poważnie:))), miełem odczucie że to spore rosłe chłopy:))).
hmm w takim razie zobaczymy... mam nadzieję, że się nie rozczaruję![]()
![]()
.png)
.png)
No wiesz....miłość, pożądanie, uczucie nie zna języków:)))).