napisał(a) Vandall » 01.05.2006 07:51
Z Oskarem byłem w Bułgari 2 lata temu- przed wyjazdem (a jechało nas 8 osób) sporządiliśmy umowe w taki sposób jak nam pasowało - włączie z rozmieszczeniem w pokojach- 90% tej samej wycieczki wylondowało nie tam gdzie chcieli , dochodziło nawet do tego ze grupki znajomych były rozdzielane do rużnych autokarów, puzniej do rużnych kwater itp- ludzie bardzo narzekali. My niemieliśmy sie czego czepiać, było tak jak chcieliśy i tak jak rześmy to pisemnie uslalili- było pare rzeczy które i nas dotkneły ale były to raczej kwestie niezależne od nikogo- np czekalismy na autokar powrotny niemal 20h ale to dlatego ze ten który po nas jechał - po drodze sie spalił ( dało nam to nieco do myślenia na temat stanu technicznego autokarów- ale chyba to był poprostu wypadek losowy, bo taboru niemają nagorszego)- cuz siła wyższa.
Wycieczka na 14 dni do Bulgari - kosztowała nas mniej wiecej po 700pln - wiec o czym my tu mówimy- jesli zdecydowalismy sie na taką wyczieczkę - oczywistym jest ze wielkich luksusów na m-cu niezastaniemy- i cudów niema- a jednak na m-cu okazło sie ze kwatera w której zostalismy umieszczeni jest naprawde swietna, czysta, nowa, a posadzka marmurowa
W tym roku Makarska- niepierwszy raz wiec zaskoczenia co do samej mieściny niebedzie jedynie zaskoczyć mnie moga apartamenty- ale jak mówisz ze sa nowe i ładne (przynajmniej były takie 2 lata temu) - a co najważniejsze niedaleko od plaży to sie uspokoiłem.
Zresztą był bym wariatem jesi kwatery miały by stanowić dlamnie najważniejszą wartośc tego wyjazdu- w apartamentach mam zamiar spedzać conajwyzej po 4-6h na dobę- niepoto jade do tak pieknego kraju zeby zalegac na tapczanie.
W moim szczwanym planie uknułem sobie ze jesli zaoszczedziłem na samym wyjezdzie niejadac włsnym autem - bede mógł pozwolić sobie na dużo wiecej na m-cu, wycieczki, fakultatywne i indywidualne, zabawa do białego rana - tak to widze.
Ps: Rudi- mogę prosić o kontakt, moje gg: 5015057