Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kwatery w BILO koło Primosten

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
felek35
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) felek35 » 11.04.2013 21:55

Witajcie.
Jestem tu nowy chociaż forum przglądam już od dłuższego czasu . To będzie nasz 5 wyjazd do Chorwacji byliśmy już w Trogirze , Tucepi , Baśka Voda, Zadar i właśnie Bilo ale tylko na trzy dni w drodze powrotnej.
I właśnie w tym roku chcielibyśmy powtórzyć wizytę w BILO tylko czy ktoś poleci nam jakąś sprawdzoną kwaterkę blisko morza (skałek) bo tak tam jest dla 4 osobowej rodziny 2 dorośli plus dzieci 6 i 9 lat (świetnie radzą sobie na wybetonownych skałkach) Wiem że nie jest to rozrywkowa mieścinka ale tam właśnie najlepiej mi się wypoczywało, a jak zapragnę rozrywki to rzut beretem do Primosten. Chyba że polecicie mi coś innego też spokojnego z niezatłoczonymi jak np w Basce plażami
macvw
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) macvw » 12.04.2013 01:04

Witaj! Kolego, byłem w Bilo ostatnie 2 lata, ze znajomymi w 4 auta, bardzo odpowiada nam ta spokojna miejscowość. Nocowaliśmy tutaj: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Praktycznie przy samym morzu, swoja plaża, do dyspozycji ładne, duże leżaki.
Spearo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Spearo » 12.04.2013 08:24

Bilo jest OK.Spokojne.
I ma fajną knajpę

:)

=====================
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Obrazek

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone