prywatnych w Chorwacji. Planuję wyjazd na 15 sierpnia, 4 osoby dorosłe, nie oczekujemy luksusów, najwazniejsze zeby było czysto, w koncu bedziemy tam tylko spac
pozdrawiam
.png)
.png)
Bocian napisał(a):nikki59 napisał(a):w koncu bedziemy tam tylko spac
To mit.
Wg mnie do 15 euro za osobę jest spoko za w miarę dobry standard. Wszystko zależy od tego gdzie jest apartman.
.png)
Bocian napisał(a):W apartmanie się nie tylko śpi bo powinna być tam jeszcze kuchnia i kibel z łazienką.
10 ojro za osobę... pewnie znajdziecie, można znaleźć w prawie każdej cenie, zależy gdzie...
nikki59 napisał(a):Bocian napisał(a):W apartmanie się nie tylko śpi bo powinna być tam jeszcze kuchnia i kibel z łazienką.
10 ojro za osobę... pewnie znajdziecie, można znaleźć w prawie każdej cenie, zależy gdzie...
oczywiście, że kuchnia i łazienka, nie pisałam takich rzeczy bo myślałam że to oczywiste...
- miałam na myśli że nie oczekujemy luksusow typu klima, wifi, tv itp pozdrawiam
.png)
Bocian napisał(a):nikki59 napisał(a):Bocian napisał(a):W apartmanie się nie tylko śpi bo powinna być tam jeszcze kuchnia i kibel z łazienką.
oczywiście, że kuchnia i łazienka, nie pisałam takich rzeczy bo myślałam że to oczywiste...
- miałam na myśli że nie oczekujemy luksusow typu klima, wifi, tv itp pozdrawiam
Oczywiście, że oczywisteWiele razy słyszałem ten mit, że tam się tylko śpią później narzekania
Pozdrav.
.png)
.png)
.png)
nikki59 napisał(a):jak to - non stop plaza ?wieczorkiem to na zwiedzanie okolicznych miasteczek
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje