Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

kwatera z tarasem bezośrednio przy plaży

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mitam
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mitam » 28.03.2008 20:48

Siedze szukam na forum i niestety ciężko znaleźć konkretne namiary na kwatery podane w temacie.
Interesuje mnie kwatera bezpośrednioprzy plaży - 30m to max najlepiej położona na riwierze makarskiej lub w okolicy omisa.
Dziękuję za zrozumienie o chciałbym dostać konkretne namiary w miare możliwości z fotkami - podaje maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pavio
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) pavio » 30.03.2008 13:02

mitam napisał(a):Siedze szukam na forum i niestety ciężko znaleźć konkretne namiary na kwatery podane w temacie.
Interesuje mnie kwatera bezpośrednioprzy plaży - 30m to max najlepiej położona na riwierze makarskiej lub w okolicy omisa.
Dziękuję za zrozumienie o chciałbym dostać konkretne namiary w miare możliwości z fotkami - podaje maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Sorry że się podłączam po twój temat ale interesują mnie identyczne miejsca w pierwszej połowie września więc również poroszę o takie namiary
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Z góry dziękuję i pozdrawiam
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 30.03.2008 13:14

W tym roku jadę poraz drugi do apartamentu zaraz przy plaży ale na Ciovo, więc nie bardzo mogę pomóc.
Ale polecam opcję szukaj-temat już byl kiedyś walkowany.
Pozdrawiam
elizabetka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) elizabetka » 09.04.2008 11:50

pavio napisał(a):
mitam napisał(a):Siedze szukam na forum i niestety ciężko znaleźć konkretne namiary na kwatery podane w temacie.

Sorry że się podłączam po twój temat ale interesują mnie identyczne miejsca w pierwszej połowie września więc również poroszę o takie namiary

Z góry dziękuję i pozdrawiam

Ja też chciałabym sie podłączyć. Czy podzielisz się ze mną wiedzą nt. namiarów aprtamentu przy plaży? Dzięki

Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 20.04.2008 13:07

Moze ktos zna jakies apartamenty blisko morza w okolicach Makarskiej lub Podgory?
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 20.04.2008 20:29

Lubuszanin napisał(a):Moze ktos zna jakies apartamenty blisko morza w okolicach Makarskiej lub Podgory?

Cały Brist , Drasnice i wiele jeszcze innych miejscowości na makarskiej są nad samym morzem :D Już dawno powinniście dokonać rezerwacji :wink:
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 20.04.2008 21:10

mkm napisał(a):
Lubuszanin napisał(a):Moze ktos zna jakies apartamenty blisko morza w okolicach Makarskiej lub Podgory?

Cały Brist , Drasnice i wiele jeszcze innych miejscowości na makarskiej są nad samym morzem :D Już dawno powinniście dokonać rezerwacji :wink:

Przez te lenistwo, pewnie wyladuje u starych znajomych 250 m od plazy przy ruchliwej drodze ;).Zeby tak ktos podal jakis adresik kwaterki, z ktorej do plazy bedzie 5-10 m ;).
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 20.04.2008 23:26

Lubuszanin napisał(a):
mkm napisał(a):

Przez te lenistwo, pewnie wyladuje u starych znajomych 250 m od plazy przy ruchliwej drodze ;).Zeby tak ktos podal jakis adresik kwaterki, z ktorej do plazy bedzie 5-10 m ;).

Wydziwiasz;) Mnóstwo takich adresów już na forum hula :)
el_guapo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) el_guapo » 21.04.2008 09:08

Interesuje mnie kwatera bezpośrednioprzy plaży - 30m to max najlepiej

Makarska to nie jest, ale do plaży jest 5-8m w linii prostej od tarasu: wstukaj w googlach "podvrh + tribunj" :wink:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 21.04.2008 21:13

Lubuszanin napisał(a):
mkm napisał(a):

Wystukaj w google Brist apartmani albo Drasnice apartmani i problem rozwiązany :D :wink:
fryta1981
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) fryta1981 » 22.04.2008 20:28

Ja mam dla Ciebie coś w Breli. Moi znajomi tam mieszkali w 2007r., a więc kwaterka sprawdzona. Podobno usypiali przy odgłosach fal rozbijających się na plaży .... chyba wystarczająco blisko :wink:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
fryta1981
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) fryta1981 » 22.04.2008 20:46

Może jeszcze u Plumka, też nad samym morzem :D
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone