Nie mam konkretnie ustalonej miejscowości, poszukuje czegoś co byłoby względnym kompromisem między spokojnym miasteczkiem (nie potrzebne nam żadne kluby i dyskoteki) a miejscem z turystyczną infrastruktura (jednakowoż jakiś sklepik, restauracja, czy jakieś miejsce gdzie można by się przejsć by się przydało). Zależy mi tez żeby tam było jakieś centrum wodne (nurkowanie, windsurfing czy cos w tym stylu).
Co do pokoi to szukam czegoś dla dwóch rodzin (3 i 4 osobowych). Jakiś pokoik z kuchnia i łazienką. W sumie najważniejsze żeby był w pierwszej linii od morza. (to jest podstawowe i ważne kryterium właściwie.) Co do plaży, to nie mam wymagań że musi być piaszczysta-kamienna a nawet betonowa tez mi pasuje.
Jakiś czas temu byłam w bardzo przytulnym i tanim miejscu spełniającym te wymogi
.Przejrzałam Wasze forum i parę miejsc znalazłam, ale postanowiłam poszukać dalej, bo tamte miały sporo wad
Jeżeli ma ktoś namiary na jakąś kwaterkę to bardzo bym prosiła o jakiś odzew. Na priv,albo na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dziękuję
PS. Jeszcze w pobliżu przydałaby się jakaś mila winniczka z dobrym winem.

.png)
.png)