Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kwatera do max.60 euro, potrzebna na gwałt! Okolice Pagu/KRK

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Zorka15
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zorka15 » 11.07.2014 08:01

Witajcie drodzy miłośnicy Chorwacji!
Przyglądam się Waszym dyskusjom i wiele dobrego można "wyciągnąć"z tych porad.
Piszę jednak po raz pierwszy ponieważ znalazłam się w kropce i nie ukrywam, że nie daje mi to spokoju.Może więc ktoś z Was mógłby nam pomóc?
Jadę w tym roku z moją rodziną na Hvar. Tu już apartament mam klepnięty. Mieliśmy również zarezerwowany apartament w Bosanie na Pagu, ale nagle właścicielka zrezygnowała. Tłumaczyła,że miesiąc wcześniej jej drugi apartament zarezerwowała rodzina 6 osobowa,która teraz powiedziała że przyjedzie jednak w 9 osób i dlatego ona oddaje im "nasz" apartament. Nie muszę chyba pisać jak bardzo jestem zła z tego powodu;/ Tak się nie robi.
Poszukuję wolnej kwatery dla 3 osób w pobliżu Bosany, Pagu, Mandre lub Simuni. Lub też gdzieś na Krk, ew. Istria. Dzwonie to tu to tam i albo ceny są zaporowe (80euro)albo nie mają terminów:( Czy ktoś mógłby mi coś polecić?Baaardzo proszę. Termin: 9-15.8 br.
Udanych wyjazdów do Chorwacji,pozdrawiam!
Ostatnio edytowano 11.07.2014 11:25 przez Zorka15, łącznie edytowano 1 raz
Zorka15
Turysta
Re: Kwatera do max.60 euro, potrzebna na gwałt! Okolice Pagu

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zorka15 » 11.07.2014 09:12

Bardzo proszę o podpowiedź. Z góry dzięki!:)
aaddaamm1
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) aaddaamm1 » 11.07.2014 11:16

Przecież nawet terminu nie podałaś - to jak tu pomóc. Na Pagu jest znana ( bo prowadzona przez Polkę ) agencja Perla - adres sobie wyszukaj. Na pewno coś wam znajdzie. Może niekoniecznie w Boszanie , bo tam jest niewiele apartamentów . Ja mogę ci polecić sprawdzony apartament niedaleko Boszany - zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link .
Zorka15
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zorka15 » 11.07.2014 11:20

dzięki bardzo!:)
fakt, nie podałam z roztargnienia. chodzi o 9 sierpnia - 15 sierpnia br.
Asiar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Asiar » 11.07.2014 22:09

Co prawda nie na Pagu ani na Krk ale pomiędzy bo w Klenovicy. Mogę polecić, tylko nie wiem czy Ci pasuje ;P
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 13.07.2014 00:33

karolina1981
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) karolina1981 » 13.07.2014 12:07

Byliśmy w zeszłym roku w dość przyjemnych kwaterach, duuży plus tych kwater to obłędny wprost widok na miasto pag, plaże i góry ze sporego tarasu. Rekompensuje wszystko.
Minus taki, że podjazd jest stromy i praktycznie wyjście do miasta tak jak my z 3 dzieci na piechotę było niemożliwe z powodu braku pobocza. Blisko plaża i zatoczki kilkaset metrów samochodem, blisko piękny pag z placami zabaw knajpkami deptakiem. Pag baaardzo nam się podobał. Jeśli ktoś chce bezpośredni namiar na kwatery i zdjęcia to proszę pisać adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
tami72
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tami72 » 14.07.2014 21:49

Mam namiary na fajny i niedrogi, stary kamienny dom do wynajecia w spokojnej wiosce na wyspie Pag.Niedaleko supermarket, ale tez znana imprezownia Zrće.Wolne terminy od 11 sierpnia do 31 sierpnia i caly wrzesien .Dorosly 10 €,dzieci od 8 lat 5€ na dobe.foty i konkrety tutaj:
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone