.png)
endryu napisał(a):Garo&Justa zdaj relację jak użytkowanie (spalanie [przy danych prędkościach], elastyczność, itd.) podróżując kijanką.
.png)
Garo&Justa napisał(a):W drodze nad morze trochę się nam śpieszyło więc z Wro do prawie Leszna ekspresówka i 160 cały czas
.png)
greenrs napisał(a):Garo&Justa napisał(a):W drodze nad morze trochę się nam śpieszyło więc z Wro do prawie Leszna ekspresówka i 160 cały czas
Zadziwia mnie skłonność niektórych do takich zwierzeń![]()
Sam nie wiem czy to zwykły infantylizm czy już głupota?
Żałuję, że na podstawie takich wpisów policja nie może nakładać mandatów.
.png)
toomas napisał(a):greenrs napisał(a):Garo&Justa napisał(a):W drodze nad morze trochę się nam śpieszyło więc z Wro do prawie Leszna ekspresówka i 160 cały czas
Zadziwia mnie skłonność niektórych do takich zwierzeń![]()
Sam nie wiem czy to zwykły infantylizm czy już głupota?
Żałuję, że na podstawie takich wpisów policja nie może nakładać mandatów.
Bo u nas łamanie przepisów to niejako sport narodowy
greenrs napisał(a):KrzysTurbo napisał(a):Jeżeli nie ma ograniczenia to tez nie wolno trochę szybciej jechać?
A gdzie nie ma ograniczenia?
.png)
KrzysTurbo napisał(a):greenrs napisał(a):KrzysTurbo napisał(a):Jeżeli nie ma ograniczenia to tez nie wolno trochę szybciej jechać?
A gdzie nie ma ograniczenia?
W Niemczech na przykład.Chociaz tez już mniej takich odcinków.
.png)
KrzysTurbo napisał(a):Czy ja pisałem o jakiejś konkretnej osobie???
I o drodze z Wrocławia do Leszna?
.png)
.png)
Garo&Justa napisał(a):Do wcześniej piszących i zbulwesowanych...
Ekspresowa na Leszno bije jakością i pasami awaryjnymi autostradę A4 od Wro w stronę Niemiec. Na A4 można 140 A na wypasionej ekspresowce 120...
I wychodzi że prawie wszyscy jadący ekspresowka są według niektórych tu piszących debilami bo mało kto jedzie choćby 130 kmh...
A na niebezpiecznej A4 którą z racji pracy użytkuje codziennie, ludzie mkną po 180 i jakoś im nikt nie pisze takich farmazonow.

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi