Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ktory apartament...

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
xxkasiaxx
Autostopowicz
Ktory apartament...

Nieprzeczytany postnapisał(a) xxkasiaxx » 06.06.2011 16:09

Witajcie! Jestem tu po raz pierwszy. Poczytalam i...decyzja zapadla, jedziemy do Chorwacji. Zdecydowalismy sie dosc pozno, wiec znalezienie ciekawej kwatery nie jest proste. Wiekszość przez was polecanych pozajmowana, bo jedyny termin, w jakim mozemy jechac (4 osoby-2pary) to 20-30.07 a maksymalna kwota 65 eurosow, z klimatyzacja. Pani jasna zaproponowala mi taki apartament...
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Myślicie, że to bardzo duża odleglośc do plaży? Szukac czegos bliżej? Podobno tereny strome... No i czy do Jadranki nie za blisko... nie będzie jakiegos strasznego hałasu? Druga opcja:http://www.bookers.hr/obj.php?obj=Duvnjak&lang=pl A może macie jeszzce jakis namiar na cos w tej okolicy... W ciagu doby chcialabym podjąć decyzję. Z gory dzieki za pomoc!
mickanovi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mickanovi » 13.06.2011 07:56

Co do pierwszej propozycji - wszystko wskazuje na to, że jest to dom położony powyżej magistrali (dosyć ruchliwej na tym odcinku) ale jeśli jedziecie bez dzieciaków to nie powinno stanowić problemu. Co do hałasu - kwestia subiektywna. ja mieszkam w spokojnej okolicy i z pewnością przeszkadzałoby mi to przez pierwsze kilka dni. Jeśli jednak mieszkasz w centrum miasta to nie powinno to stanowić problemu. Kwatera potrzebna jest tam w zasadzie tylko na noc bo w dzień można leżeć na plaży :D .

Podobną sytuację masz w drugim przypadku. Masz nawet w opisie "Droga główna:pod domem" a i zdjęcia robione celowo tak, aby Jadranki nie było widać. (gdyby była ponad toby się na zdjęciach tym chwalili).

Proponuję zaplanować trasę tak, aby na miejscu być z samego rana i przejechać się wzdłuż Jadranki - właściciele wolnych kwater wyczekują przy każdym parkingu i będziesz mógł sobie coś wybrać. Sam byłem w ubiegłym roku w lipcu w okolicy Makarskiej i za każdym razem, gdy wybierałem się na zakupy do marketu (specjalnie zrywałem się wcześnie rano czyli ok. 8:00 - wiem, wiem, masochista ze mnie) mijałem na odcinku kilkunastu kilometrów nawet do kilkudziesięciu takich "oferentów".

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone