Urlop przedłużymy raczej w drodze powrotnej (jeziorka, wiedeń może coś w czechach) Pozdrawiam
.png)
.png)
.png)
Kowal38 napisał(a):My wyjeżdżamy 12 sierpnia w sobotę po południu , trzy samochody ze Skoczowa na Riwiere Makarską.Jedziemy przez Słowację i Węgry.
Pozdro![]()
. Moje pytanko: ile godzin zakładacie na tą podróż, przy złożeniu zęnie będzie giant korków? ja mam nadzieje ze zawitam do mimic okło 15 pm.dlaczego przez H a nie przez A? bede wdzieczny za odp.

.png)
darekk_2005 napisał(a):A ja z dziewczyną wyjeżdżam na noc 22/23.08 i przewiduję trasę bez korków;)pozdro jedziemy z opola może jeszcze ktoś z tych okolic się wybiera?
.png)

.png)
**Janek** napisał(a):darekk_2005 napisał(a):A ja z dziewczyną wyjeżdżam na noc 22/23.08 i przewiduję trasę bez korków;)pozdro jedziemy z opola może jeszcze ktoś z tych okolic się wybiera?
Cześć Darku - ja z żoną też wyjeżdzam 22.08 ok. godz. 13 z Wrocławia (a więc na noc) - nie powinno być korków bo to przecież wtorek!Jaką trasą jedziecie i dokąd?
pzdr
.png)
mich napisał(a): dwie osoby z dzieckiem 2 latka, drugi raz w cro. wyjazd z sandomierza. czy jedzie ktos w tę strone wtedy?
.png)
mat75 napisał(a):**Janek** napisał(a):darekk_2005 napisał(a):A ja z dziewczyną wyjeżdżam na noc 22/23.08 i przewiduję trasę bez korków;)pozdro jedziemy z opola może jeszcze ktoś z tych okolic się wybiera?
Cześć Darku - ja z żoną też wyjeżdzam 22.08 ok. godz. 13 z Wrocławia (a więc na noc) - nie powinno być korków bo to przecież wtorek!Jaką trasą jedziecie i dokąd?
pzdr
witajcie my jedziemy z rodzinką też 22 sierpnia ale nieznamy jeszcze miejsca do odpoczynku ale myśle ze coś znajdziemy fajnego i spokojnego
wyjazd robimy z Dzierżoniowa i kierujemy się na Kudowe a potem zobaczymy chyba tylko nam mapa zostaje. POZDRO DLA WSZYSTKICH WCZASOWICZÓW
.png)
darekk_2005 napisał(a):mat75 napisał(a):**Janek** napisał(a):darekk_2005 napisał(a):A ja z dziewczyną wyjeżdżam na noc 22/23.08 i przewiduję trasę bez korków;)pozdro jedziemy z opola może jeszcze ktoś z tych okolic się wybiera?
pzdr
witajcie my jedziemy z rodzinką też 22 sierpnia ale nieznamy jeszcze miejsca do odpoczynku ale myśle ze coś znajdziemy fajnego i spokojnego
wyjazd robimy z Dzierżoniowa i kierujemy się na Kudowe a potem zobaczymy chyba tylko nam mapa zostaje. POZDRO DLA WSZYSTKICH WCZASOWICZÓW
jedziemy do Zivogoscie Blato za makarska;)wyjezdzamy ok 20:00 z opola...przez glucholazy dalej wieden marirob zagrzeb i t d ) powinno byc sper;)pogoda zapowiada sie milo...okolica ciekawa...wiec czego chciec wiecejnaklejka cro jest na autku wiec loozik;)fiesta czerwona...moze zobaczymy sie gdzies na granicy ??jaika trasa jedziesz z wrocka??
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi