Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kto tam był???

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ak_ninja
Autostopowicz
Kto tam był???

Nieprzeczytany postnapisał(a) ak_ninja » 24.05.2007 08:20

Pierwszy raz jadę do Chorwacji i chciałabym mieć miłe wspomnienia , tym bardziej że wiele dobrego o tym kraju się dowiedziałam.
Wyjeżdżam w lipcu z biura Damptour ( Kartuzy).
Pobyt na Ciovo w Villi Katarina, Okrug Gornji. No i tu mam kłopot :( o wielu miejscach można się tutaj dowiedzieć, ale o villi Katarinie nie znalazłam ani słowa i trochę mnie to martwi.
Czy ktoś może tam był ? Byłabym wdzięczna za wszelkie informacje o tym obiekcie.
martita
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) martita » 24.05.2007 09:20

Nie byłam, ale znalazłam taką stronkę:
http://www.villakatarina.hr/eng/index.htm
Zdaje się, że to to :wink:

Ps. Dodam, że jak na mój gust całkiem fajnie :lol:
ak_ninja
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ak_ninja » 24.05.2007 09:35

No tą stronkę to widziałam i wiele innych też. Jednak nie ma to jak opinia z "pierwszej ręki" ... niestety takich informacji jeszcze nie znalazłam.
Do wyjazdu jeszcze trochę czasu zostało i może znajdą się tacy którzy tam byli i są w stanie coś powiedzieć.
Hunter
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hunter » 24.05.2007 15:14

martita napisał(a):Nie byłam, ale znalazłam taką stronkę:
http://www.villakatarina.hr/eng/index.htm
Zdaje się, że to to :wink:

Ps. Dodam, że jak na mój gust całkiem fajnie :lol:

Może to i jest willa. Wygląda mi raczej na mały hotelik :?

Ktoś kto ceni sobie spokój i kameralny nastrój może być zawiedziony.
No a jesli ktoś lubi towarzystwo, zabawę i ogólnie żeby coś się działo to będzie w swoim żywiole.

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone