W piątek wyjeżdzamy nareszcie
pozdrawiam
Andrzej
.png)
.png)
ines napisał(a):ale przeciez jest juz po sezonie...10E spokojnie mozna znalezc
apartamenty na miejscu do wyboru do koloru:)
wybierzecie taki ktory wam najbardziej podpasuje:)
pozdrawiam
.png)
.png)
wojan napisał(a):Andrzeju - wierz staremu "ciemniakowi".We wrześniu kwaterę w ciemno znajdziesz na 100% i jeszcze będziesz przebierał w ofertach.A na bazę wypadową w oklice Dubrovnika i Czarnogóry polecam Zupę Dubrovacką czyli Srebreno-Mlini.
Pozdrav.
.png)
Andrzej G napisał(a):właśnie zauważyłem w innym wątku z 11.06 forum/viewtopic.php?t=11348&highlight=trsteno ,że miałaś podobne plany "pobytowe",ale ponieważ było to w czerwcu to pewnie teraz jesteś biegła w temacie "okolice Dubrownika"
pozdr
.png)
mirek109 napisał(a):Andrzej G napisał(a):właśnie zauważyłem w innym wątku z 11.06 forum/viewtopic.php?t=11348&highlight=trsteno ,że miałaś podobne plany "pobytowe",ale ponieważ było to w czerwcu to pewnie teraz jesteś biegła w temacie "okolice Dubrownika"
pozdr
Andrzeju musze stanac w obronie))
We wskazanym przez Ciebie wątku pytanie zadaje "Inez" z Kielc a w tym watku odpowiedziała Ci "ines" z Warsiawy
"ines" mam nadzieję że mam maleńki plusik u Ciebie![]()
Mirek z prowincji
.png)
.png)
woka napisał(a):Obawiam sie że Twój kumpel będzie miał wakacje "spieprzone". Jeśli jest z tych co jadą tylko do "dobrych" kurortów to jest pewne że będzie narzekał. Chorwacja ma podobne klimaty do Grecji lecz standard wczasowania jest dużo inny. Tam miał warunki sprawdzone, dobre - w Chorwacji moze być z tym różnie. Na dodatek jedziecie w okresie gdy pogoda może być juz kapryśna. Biorac to wszystko razem - stawiam na 60 / 40. Życzę aby było po Twojej stronie.
.png)
rich72 napisał(a):AndrzejuG - nawet w sezonie w okolicach pomiędzy Peljasacem a Dubrownikiem widziałem masę wywieszek z informacją free app itp także bez obaw śmigaj bez rezerwacji tym bardziej że będziecie na miejscu w godzinach okołopołudniowych jak rozumiem.