Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kto jechal i nie rezerwowal z dzidzia 1rok i > a< 5 la

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Monte Christo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Monte Christo » 17.11.2008 21:05

W sumie chciałbym wiedziec, jechalbym w sierpniu, ale
nie bylem w cro juz 3 sezony, wiec moze sie cos pozmienialo ?
Doradzcie. Moze jakis namiar bezposrednio dacie, to tez bede wdzieczny.
Mysle ze rozsadnie to okolice splitu. +- 60 km.
Pozdrawiam.
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 17.11.2008 21:39

W sierpniu z małym dzieckiem, wolałabym nie ryzykować i zarezerwować.
krzysiek M.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysiek M. » 18.11.2008 07:54

Byłem z dziećmi w tym wieku w 2005 roku w Orebicu. Nie polecam wyjazdu w ciemno! Katorga w szukaniu kwatery,gorąco,dzieci płaczą...
Proponuję zarezerwować coś w necie. Osobiście szukam stron prywatnych właścicieli apartamentów i nie korzystam z pośrednictwa biur. Ceny w zasadzie przyzwoite. W 2008 roku za apartament dla 2 dorosłych i troje dzieci(dwoje małych) płaciłem w Sv Filip Jakov 45 E(miejscowości nie polecam)w Breli-60E(polecam). W przyszłym roku płacę za pobyt w sezonie(lipiec) 60E-Brela i Cavtat. Tak więc warto poszukać dobrej oferty w necie. Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 18.11.2008 08:38 przez krzysiek M., łącznie edytowano 1 raz
Monte Christo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Monte Christo » 18.11.2008 08:19

Krzysiek ale leciales do Dubrownika ?czy autem jechales ?
Bo do Cavtat to bardzo daleko, troche za Dubrownik.
stola1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) stola1 » 18.11.2008 08:26

Ja również jestem za rezerwacją przy wyjeździe z małymi dziećmi.
Apartament czeka na Ciebie, jedziesz sobie spokojnie bez nerwów, że nic nie znajdziesz. I dobrze powiedział poprzednik, ja nie wyobrażam sobie w tym upale jeszcze coś szukać, targować się.
A oszczędność finansowa naprawdę jest niewielka.
Kiedyś szukałam noclegu przed nocą i jak się okazało to znalazłam drożej niż miałabym rezerwowany przez net w tym samym domu.
:lol:
jolusia
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolusia » 18.11.2008 08:36

W sierpniu nie polecam wyjazdu bez rezerwacji. Byliśmy w Orebicu w 2007 roku i musieliśmy wracać na Riwierę Makarską ( Baska Voda) ,żeby znaleźć kwaterę - na szczęście udało się .
krzysiek M.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysiek M. » 18.11.2008 08:37

Do Cavtatu jadę samochodem. To dopiero na przyszłe wakację. Nocuję jak zawsze w Grabovacu za Slunjem i korzystam ze starej drogi omijając tunele. Cavtat ,owszem, daleko ale to doskonała baza wypadowa do zwiedzania. Z maluchem polecam jednak wybrać się do Tucepi. Moja córka miała w trakcie pobytu w Tucepi 9 miesięcy. Jeździłem na plażę wózkiem, brałem dmuchany basenik. Mała pluskała się w baseniku a potem smacznie spała w wózeczkuosłonięta od słońca i wiatru. W Orebicu tez było fajnie wtedy mój synek miał 8 miesięcy i było łatwo dostać się na plażę. Jednak zdecydowanie polecam Tucepi!
zmrol
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zmrol » 18.11.2008 09:54

A ja polecam Vodice a dokładnie Srimę. W tym roku byłam tam z córką 3 lata i chrześnicą 1 rok w drugiej połowie sierpnia. Domek mieliśmy w pierwszej linii od morza cena może wyższa w związku z tym ale się opłacało nie trzebabyło targać tyle klamotów na plaże. A i widok na morze przecudny. My mieliśmy apartament największy dwie sypialnie, salon i kuchnie ale gospodarz posiada też mniejsze apartamenty.
Andrzej S
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andrzej S » 18.11.2008 10:16

Nie wiem jak w sierpniu? Ja byłem w lipcu w ciemno od 10 do 24 2008 r. na wyspie Ciovo w Okrug Gornji przyjechaliśmy ok. 7 rano i kwatery szukaliśmy ok. 30 minut cena 29 E za dwoje dorosłych i jedno dziecko
3-letnie warunki bardzo dobre. Pozdrawiam
Marisa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marisa » 19.11.2008 17:05

Ja byłam z małym dzieckiem i w sierpniu i w lipcu i nie było najmniejszego problemu ze znalezieniem apartamentu.( Riviera Makarska)
Monte Christo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Monte Christo » 21.11.2008 08:11

Dajcie namiary na swoje sprawdzone kwatery:
1) plaza blisko
2) fajny apartment (4 dorosle ) 2 dzieci.
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 21.11.2008 12:23

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Mieszkałam w tej willi w tym roku na piętrze.
Wprawdzie nie ma jeszcze w ofercie wszystkich apartamentów z tego domku ale myślę, że zdążą na przyszły rok i otworzą dwa nowe dwu kondygnacyjne apartamenty dla 6 osób (drugie piętro)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone