Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jako że temat jest specyficzny zezwalam na jednorazowe umieszczenie Twojego portfolio w tym temacie. Bez tego raczej nikt się nie zdecyduje na sesję swojego życia
darek1 napisał(a):Chyba, że mi zapłacisz za pobyt to mogę ze starą sesję na twój koszt zrobić. Czemu nie. Chociaż raz w życiu ktoś mi zrobi bezpłatną przysługę.
Jak za darmo to ja tysz chętny jestem, chociaż to już 15 lat po ślubie w końcu będziemy mieć zdjęcia ślubne z pleneru termin i okolica jak najbardziej mi pasuje
Witam serdecznie, poszukuję fotografa, który w terminie 07-13.09.2014r będzie w okolicach Primosten/Trogir/Split i miałby czas na wykonanie sesji ślubnej /ceremonia na plaży i chwilę po/ ... Pozdrawiam wszystkich Cromaników i czekam na odpowiedź
Witam. Jestem fotografem i będę w okolicach Trogiru w dn.24.08-30.08 -może ktoś chętny na sesję ślubną? Dwa lata temu robiłam taką sesję w Trogirze .Zainteresowanych zapraszam do kontaktu na priv.