Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

kto byl w NJIVICACH?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
madziadk
Plażowicz
kto byl w NJIVICACH?

Nieprzeczytany postnapisał(a) madziadk » 07.06.2007 17:36

witam kto byl w njivicach??jaka plaza atrakcje i ceny piwa;-) prosze o wasza opinie
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.06.2007 18:26

madziadk napisał(a):witam kto byl w njivicach??jaka plaza atrakcje i ceny piwa;-) prosze o wasza opinie

Ja byłem :wink: O Njivicach wspomniałem w tym wątku poświęconym wyspie Krk:
forum/viewtopic.php?t=15200&start=0
Ale powiem jeszcze raz :lol: Jest to chyba jedyne (moim zdaniem) miasteczko na Krk bez wyrazu. Njivice są po prostu nijakie. Oprócz 2 hoteli, kampu i kilkudziesięciu apartmanów nie ma tak kompletnie nic. No nie jest jeszcze kilka knajpek. Nie ma za bardzo gdzie iśc na spacer bo wszędzie jest rzut beretem. Raczej nie pozostanie Ci nic innego jak codziennie jeździc w inne miejsce na Krk bo w Njivicach można zanudzic sie na śmierc. Jeżeli nie masz jeszcze zaklepanego na 100 % lokalu to raczej radziłbym Ci zmienic miejsce na wyspie, chocby na miasto Krk. Co do plaż - w Njivicach masz do wyboru: beton, kamienie i drobny żwirek (pod tym wzgledem nie jest źle). Więcej info i zdjęc znajdziesz tu:
http://www.tz-njivice-omisalj.hr/english/tourism.htm
Jeszcze raz zaznaczam, że to co wyżej napisałem to tylko i wyłącznie moje SUBIEKTYWNE odczucia na temat tego miasteczka - reszta należy do Ciebie :wink:
Pozdrav :papa:
madziadk
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) madziadk » 07.06.2007 18:37

czyli spokoj???a daleko sa obrzezne miastecza???gdze proponujes pojechac co zobaczc??? gdzies blisko njivic

dzekuje za odzew;-)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.06.2007 18:45

madziadk napisał(a):czyli spokoj???a daleko sa obrzezne miastecza???gdze proponujes pojechac co zobaczc??? gdzies blisko njivic

dzekuje za odzew;-)

No nie taki olimpijski spokój to nie jest bo ludzi kupa :lol: A co do opisu co można na Krk pooglądac to masz wyżej w moim poście wklejony link, w którym postarałem się kiedyś opisac takie małe ABC Krk-u
:papa:
Asia
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Asia » 13.06.2007 11:17

Cześć! Byłam z rodzinką w Nijevicach i bardzo nam się podobało. Plaże a właściwie miejsca do plażowania są bardzo różne. Można sobie "zarezerwować" miejsce na takiej jakby betonowej platformie albo w zatoczce gdzie nikt węcej się nie zmieści albo jak ktoś woli na większej plaży wspólnie z innymi. Polecam objazd po wyspie: Malinska - takie coś jak nasze Międzyzdroje - fajna knajpka Koliba, Krk - spore miasteczko z fajną starówką, długim chodnikiem wzdłuż morza, Vrbnik - to moje ulubione - przepiękne stare miasto, Punat - i marina do pooglądania super łódki. Pytaj co jeszcze....
volare77
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) volare77 » 13.06.2007 11:40

Witam! Od paru lat jestem > zadomowiony < w Malinskiej
obok Njiwic. Uważam że to bardzo dobry punkt wypadowy
na cały Krk. Miasteczko może nic takiego - typowo sezonowe.
Dobre trasy spacerowe i rowerowe wokół całej zatoki
Malinskiej , wzdłuż wybżeża zaczynają sie własnie w Njiwicach.
Niestety każdy przejazd na Krk z lądu to 30 kun ( nie wiem czy
w sezonie nie będzie wiecej), ale z powrotem już darmo.Achoj.
madziadk
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) madziadk » 23.06.2007 22:42

bylam i juz wrocilam :D bylo bossskooo!!!jutro napisze wiecej bo ledwo zyje dopiero co do domku weszlismy!!!!

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone