Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kto był na kamp.Dole k.Podgory

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.03.2006 22:28

Witam i o kamp.Dole pytam.jakie wrażenia(cena,czystość itp.)Pozr. :papa:
dagarts
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dagarts » 06.03.2006 11:27

dagarts
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dagarts » 06.03.2006 11:36

/www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=8052&highlight=dole
Keszel
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Keszel » 06.03.2006 20:01

Wakacje 2004r (ostatni tydzień lipca i dwa tygodnie sierpnia) spędziłem na campie Boban tj. w bezpośrednim sąsiedztwie campu Dole. Właściwie to jeden camp przegrodzony siatką i dwóch właścicieli. Czyste sanitariaty, ciepła woda bez problemu, na terenie sklepiki i restauracja. Boisko do siatkówki. Jedyny minus to dość duży tłok, ze względu na obecność czeskich obozów namiotowych. Boban bardziej kameralny, z knajpką nad morzem i trochę niższymi cenami oraz milsza obsługą. Ogólnie polecam i Dole i Boban.
Pozdrawiam :D
ALL
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ALL » 07.04.2006 08:42

Oglądałem zdjęcia tego Campu ale trudno z nich coś wywnioskować dlatego pytam?
Jak duży jest to Camp? Czy jest zacieniony i czy mozna rozbić namiot tak aby był widok na morze? Czy jest spokojnie ponieważ wybieram się z dzieckim i hałas każdej nocy to jest czasami problem.
Dzięki za odpowiedź.
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 07.04.2006 11:28

Kamp Dole jest spory (dosłownie obok jest mniejszy Boban). Jest dużo cienia, ma oświetlone nocą alejki, żwirkowe plaże (w jednym miejscu jest nawet piasek!) i fajną ścieżkę nad plażami biegnącą do miejscowości Živogošće - Blato. O miejscowości i o tym, co można robić w okolicy małe co-nieco znajdziesz TUTAJ ;)

Tu masz link do strony o kampingach - wpisz w wyszukiwarkę "dole" i znajdziesz opis tego kampu: http://www.eurocampings.pl/pl/
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.04.2006 15:07

Witam wszystkich,jestem już prawie zdecydowany,ale brakuje kropki,więc mam pytanie czy na kamp.Dole jest boisko do siatkówki?(ja i chłopcy uwielbiamy grać w siate)
to jest ta kropka.Pozdrawiam :wink:
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 13.04.2006 15:10

szaki17 napisał(a):Witam wszystkich,jestem już prawie zdecydowany,ale brakuje kropki,więc
?to jest ta kropka.Pozdrawiam :wink:

Przyjeżdżaj do Dole. Jak Ci się nie spodoba - obok masz 2 inne kampy. Jak Ci się nie spodoba - pojedziesz dalej na południe, gdzie masz kolejne kampy ;)

Moim skromnym zdaniem - Dole jest OK. Ale wiadomo - to rzecz gustu.
AgaBor
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaBor » 21.04.2006 11:30

Keszel napisał(a):Wakacje 2004r (ostatni tydzień lipca i dwa tygodnie sierpnia) spędziłem na campie Boban tj. w bezpośrednim sąsiedztwie campu Dole. Właściwie to jeden camp przegrodzony siatką i dwóch właścicieli. Czyste sanitariaty, ciepła woda bez problemu, na terenie sklepiki i restauracja. Boisko do siatkówki. Jedyny minus to dość duży tłok, ze względu na obecność czeskich obozów namiotowych. Boban bardziej kameralny, z knajpką nad morzem i trochę niższymi cenami oraz milsza obsługą. Ogólnie polecam i Dole i Boban.

Witam.Ja też zastanawiam się gdzie jechać i szukam rady.W ogóle to chciałam jechać do Tucepi,ale tam nie ma podobno kampu.Co byś mi doradził:Baska Voda-kamp Basko Polie,czy Podgora-Boban,Dole.Nie lubię dużego tłoku,gdzie jest ładniej,wygodniej i taniej.
Pozdrav
AgaBor
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaBor » 24.04.2006 13:13

Keszel napisał(a):Wakacje 2004r (ostatni tydzień lipca i dwa tygodnie sierpnia) spędziłem na campie Boban tj. w bezpośrednim sąsiedztwie campu Dole. Właściwie to jeden camp przegrodzony siatką i dwóch właścicieli. Czyste sanitariaty, ciepła woda bez problemu, na terenie sklepiki i restauracja. Boisko do siatkówki. Jedyny minus to dość duży tłok, ze względu na obecność czeskich obozów namiotowych. Boban bardziej kameralny, z knajpką nad morzem i trochę niższymi cenami oraz milsza obsługą. Ogólnie polecam i Dole i Boban.

Witam.
Czy na Bobanie można grilować,bo nie wiem czy mam ze sobą zabierać,czy nie.Wiem,że gdzieniegdzie na kampach lodówki są gratis,czy na tym też?

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone