Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Krk , Rab czy Pag

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
anubis2423
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) anubis2423 » 20.06.2011 16:39

witam byłem w Basce w 2008 roku było rewelacyjnie :P w tym roku we wrześniu wracam do Baśki.pozdro
arkadexx
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) arkadexx » 20.06.2011 23:52

witam i wielkie dzięki za wszelką pomoc jadę do Cro po raz 4 zawsze jechałem w ciemno, moje wątpliwości wynikały z tego, że nigdy nie ruszałem tak dużą grupą, z tego co napisaliście to bardziej utwierdziłem się co do miejsca pobytu, w kwestii rezerwacji wcześniejszej to i tak nie znalazłem na Krk w Basce i okolicach apartamentowca z możliwością wynajmu dla takiej liczy osób ( jakby ktoś miał namiary to proszę o info ) więc zostaje szukanie na miejscu i nadzieja, że znajdzie się coś za rozsądną cenę i bliskim sąsiedztwie, jeszcze raz wielkie "hvala" dla wszystkich Vidimo se u Cro :P
Iwoncia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iwoncia » 21.06.2011 09:00

Jeśli nie jest jeszcze za pózno i nie sprawdzaliście tej strony to podaję www.splendido.hr. to agencja nieruchomości,na całej wyspie KRK,ale w szczególności dotyczy to Baski.Może coś tu znajdziecie dla siebie,warto spróbować.Życzę powodzenia i wspaniałych wczasów. 8)
arkadexx
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) arkadexx » 21.06.2011 22:09

dzięki :) pzdr
agnesz
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) agnesz » 11.07.2011 13:50

Aby się stołować w knajpkach na Rab przygotuj się na ceny warszawskie x 2. 20 cl napoju gazowanego to 12-14 kun (7-8zł), piwo 20 kun w byle jakiej pizzeryjce. W normalnych restauracjach miasta Rab +50% tej ceny.
asiamoj
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) asiamoj » 11.07.2011 16:22

Własnie wróciłam z Baśki wiec jesli ktos ma pytania to smiało zadawajcie odpowiem :)
canooe
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) canooe » 11.07.2011 18:41

asiamoj napisał(a):Własnie wróciłam z Baśki wiec jesli ktos ma pytania to smiało zadawajcie odpowiem :)

Gdzie znajdę najtańszy parking w miarę blisko do plaży oraz czy był czynny aquapark na plaży i jakie ceny?
Melka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Melka » 12.07.2011 12:40

asiamoj napisał(a):Własnie wróciłam z Baśki wiec jesli ktos ma pytania to smiało zadawajcie odpowiem :)

Może napisz w paru słowach czy jechałaś w ciemno,czy była rezerwacja,jak daleko do plazy itp.
gakako
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) gakako » 14.07.2011 10:47

Zachęcona Waszymi wypowiedziami chyba wybiorę się do Baski na Krk.:) Jadę po 10 września i chciałabym zapytać jak tam jest z pogodą w tym czasie?
W ubr byliśmy na Makarskiej (dokładnie w Breli) w tym samym terminie i było super. Korzystałam także z podpowiedzi użytkowników tego forum i bardzo mi to pomogło.:)
Pozdrawiam!
asiamoj
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) asiamoj » 14.07.2011 15:52

A wiec tak pojechaliśmy jak co roku w ciemno . Ale ze był to nasz pierwszy wypad w północna cześć Chorwacji czyli do Baski na Krk nie byliśmy świadomi ile osób tam przyjeżdża . Zajechaliśmy tam 24 czerwca ok 7 rano i było tyle samochodów ludzi ze nigdy w czerwcu tyle nie było. Myśleliśmy ze damy sobie rade sami znaleźć jakiś apartament ale niestety nie udało się wiec poszliśmy do agencji turystycznej w centrum . Przypominam byliśmy spora grupka czyli 5 dorosłych i 2 dzieci oraz druga rodzina 3 dorosłych i 1 dziecko . Wiec sporo nas było  W tej agencji powiedzieli ze maja taki duży apartament ale trzeba 2 noce poczekać i spać gdzieś indziej . Wiec polecili nam jakiś taki apartament na dwie noce płaciliśmy 15 Euro za osoba bez chyba 2 dzieci b obyły małe. Ten nasz apartament już ten właściwy mieliści bardzo blisko do plaży chyba 80 m .Mam nawet wizytówke i kontakt do tego apartamentu jeżeli ktoś chce. Był w miejscowości Zarok  Bardzo polecam super plaża jak się wejdzie do wody to jest piasek . Niespotykane w Chorwacji wszędzie gdzie byłam na południu kamieniste dno było . Woda przezroczysta i czysta przede wszystkim.

Aqapark był czyli były 3 zjeżdżalnie 2 łagodne i jedna czerwona stroma fajna zabawa. Hmm ceny 5 żetonów i 2 gratis =15 kun a chyba 10 żetonów i 5 gratis=30 kun i to tak wzrastało im więcej żetonów kupisz tym wychodzi taniej na 1 żeton.

I to chyba wszystko rowerki na wode 1 godzina 60 kun . Polecam Zarok na spacerek do centrum bardzo blisko no p o prostu super było i dla dzieci trampoliny zjeżdżalnie no i oczywiście kulki czyli automaty
asiamoj
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) asiamoj » 14.07.2011 15:55

Jezeli chodzi o pogode byłam w terminie 24 czerwca do 8 lipca i mieliscy w sumie 4 dni brzydkie czyli 3 razy nie bylismy wogole na plazy bo padało i było po prostu brzydko , a 1 raz były chmury ale było tak parno ze dało sie wytrzymac na plazy. Ale na prawde polecam opaliłam sie jak co roku w cHORWACJI :)
Kejter
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kejter » 14.07.2011 18:15

Trzeba będzie się przejechać na tegoroczną wyprawę do Baśki nie ma co :wink:
anubis2423
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) anubis2423 » 15.07.2011 06:19

Witam poprosze namiary na ten apartament :P :P pozdro
Melka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Melka » 15.07.2011 17:46

i jak tez jak mozna prosić na @
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
asiamoj
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) asiamoj » 16.07.2011 21:41

Chyba moge tu napisac :)
Napisze cała wizytówke

Zlatko Furdi Bob
GSM;041 942 655
e mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

51523 Baska Primorska 19 Otok Krk
Telefon 051 856 719

I powiem tak blisko morza ok 80 m to jest góra 2 sypialnie (1 syp-2 osoby i 2 sypialnia - 3 osoby) łazienka i kuchnia i duzy taras oraz jeset jeszce jeden taki oddzielny pokoj gdzie jest podwojne łozko i łazienka mała.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Krk , Rab czy Pag - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone