Kevlar napisał(a):karol 11 napisał(a):Saszetka Nimesilu na drogę.
I wysytarczy? Taki skuteczny?
- to zabierz odpowiedni zapas. Możesz użyć dwie saszetki na dobę, przez dwa, trzy dni...
.png)
who napisał(a):Kevlar napisał(a):karol 11 napisał(a):Saszetka Nimesilu na drogę.
I wysytarczy? Taki skuteczny?
- to zabierz odpowiedni zapas. Możesz użyć dwie saszetki na dobę, przez dwa, trzy dni...
.png)
.png)
SDI napisał(a):......wyjeżdżam we wtorek a dzisiaj unosiłem bramę i jak coś nie ..pierdyknie..aż usiadłem z bólu,no i ból aż do nóg promieniuje.żonka proponuje dożylnie pyralginę
.png)
who napisał(a):nim zaczniesz maltretować swój kręgosłup, poczytaj: http://krasuski.com/zbk.htm
SDI napisał(a):......wyjeżdżam we wtorek a dzisiaj unosiłem bramę i jak coś nie ..pierdyknie..aż usiadłem z bólu,no i ból aż do nóg promieniuje.żonka proponuje dożylnie pyralginę..ale na razie spróbuję tych Twoich łódek może trochę ulży bo jutro jeszcze do pracy za kólkiem przed urlopem
.png)
.png)
.png)
zlybanan napisał(a):a więc troszkę się rozminąłem z tym uciskiem aczkolwiek kierunek myślenia chyba ogólnie właściwy
zlybanan napisał(a):jeśli dobrze zrozumiałem to kluczem jest wspomniane więzadło poprzeczne.
zlybanan napisał(a):czy zatem słusznie ostrzegam przed samowolką na tym odcinku?
zlybanan napisał(a):można to uszkodzić lub nadwyrężyć odpowiednio kręcąc czachą?
.png)
zmiany zwyrodnieniowe mogą ujawnić to, co i tak by się prędzej, czy później ujawniło
.png)
zlybanan napisał(a): dlatego też wydaje mi się, że stwierdzenie:zmiany zwyrodnieniowe mogą ujawnić to, co i tak by się prędzej, czy później ujawniło
jest troszkę ryzykowne i w tym kontekście nieodpowiedzialne.
.png)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko