napisał(a) Rysio » 26.01.2008 20:07
el_guapo napisał(a):Nołp. Skompletowanie zawartości obowiązkowej w Polsce jest problematyczna i DROŻSZA niż kupienie właściwej apteczki na SVK. Poza tym
bezpieczniej byłoby kupić ichniejszy produkt i nie tłumaczyć 'niebieskim' co oznacza '10% roztwór wody utlenionej' czy 'opaska dziania opatrunkowa 10x100cm'

Przepraszam, ale czy w Warszawie jest jakiś problem z kupnem wody utlenionej lub bandaża czy gazika (słyszałem ostatnio że w 1943 r. taki problem występował ale teraz) ??, bo jeśli tak to wejdź do mnie na wieś po drodze i skompletujesz apteczkę, nawet pod wymogi Meksyku. Co do oszczędności, no to rzeczywiście ze 4 PLN może zaoszczędzisz jak ją kupisz ale koniecznie na Białorusi, bo korona SK ostatnio ponoć dobrze stoi i tylko 1,90 zł zaoszczędzisz. Hmm, tylko w tym miejscu pokusiłbym się o wyliczenie ile więcej paliwa zużyje silnik po 4 rozruchach pod kolejnymi stacjami, gdzie o apteczkę będziesz pytał. Idąc dalej musimy dowiedzieć się jaka temperatura będzie rano na tej stacji, na której staniesz i czy auto odpali od razu na gazie czy najpierw na benzynie i czy trzeba będzie ruszać pod górkę czy z górki. Dalej ... na 1 komplecie klocków hamulcowych można zatrzymać samochód 74985 razy od prędkości 60km/h ... kurde, musisz mi pomóc bo nie wiem ile kosztują klocki do Twojego auta

. Podaj od razu cenę tarcz, rozmiar ogumienia i wielkość zbiornika na płyn do spryskiwaczy...
Ps. Na gaśnicy atest rozumiem że masz po Słowacku wbity