.png)
.png)
.png)
lelek napisał(a):To jakie koszty mogę ponieść przy 3 osobach jadac tico do Puli? i Wypad do plitvickich jezior?? Jak faktycznie wyglada trasa co do autostrad(opłaty)?? Wg. mnie ok. 2500 km. Może ktoś już tędy jechał?? (pojade przez słowenie.
Pozdrawiam [/list]
.png)
.png)
wg. powyższego, czy przejazd przez te tunele są płatne?Janusz Bajcer napisał(a):Na niezłe korki można się natknąć na odcinku A1 Bosiljevo-Zadar, bo tam sa dwa długie ponad pięciokilomertowe tunele i tu czasami są korki- w zależności od dnia i godziny przejazdu, natomiast odcinek Zadar -Split nie powinien się "korkować"- no chyba że trafi się jakiś wypadek. ale wtedy mozna zjechać na równoległą "jadrankę" i podziwiać w czasie jazdy widoki
.png)
bonar napisał(a):wg. powyższego, czy przejazd przez te tunele są płatne?Janusz Bajcer napisał(a):Na niezłe korki można się natknąć na odcinku A1 Bosiljevo-Zadar, bo tam sa dwa długie ponad pięciokilomertowe tunele i tu czasami są korki- w zależności od dnia i godziny przejazdu, natomiast odcinek Zadar -Split nie powinien się "korkować"- no chyba że trafi się jakiś wypadek. ale wtedy mozna zjechać na równoległą "jadrankę" i podziwiać w czasie jazdy widoki
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):FUX już odpowiedział, że te w Cro nie-a ja dodam, że jak do tej pory jeden tunel w Cro jest płatny -tunel UCKA za Rijeką w kierunku na Istrię.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi