Jak można coś takiego przegapić?
Jak widać, terminale na karte/ENC i gotówkowy są od siebie oddalone o jakieś 3,5 - 4 kilometry, więc na zdjęciach z kamerek internetowych nie ma bramek "karcianych". One są dużo wcześniej
.png)
.png)
Raul73 napisał(a):Jak widać, terminale na karte/ENC i gotówkowy są od siebie oddalone o jakieś 3,5 - 4 kilometry, więc na zdjęciach z kamerek internetowych nie ma bramek "karcianych". One są dużo wcześniej

.png)
Bocian napisał(a):Chodzi chyba o to, że jak kamerka internetowa z bramek na kasę, pokazuje te bramki to nie widać tych bramek na karty, bo terminale są oddalone od siebie. I raczej 2km niż 4, wg mnie.
.png)
steja napisał(a):Ok, teraz czajeOd początku byłem przekonany, że Raulowi chodziło o coś innego
![]()
![]()
Pzdr!
Raul73 napisał(a):Bocian napisał(a):Chodzi chyba o to, że jak kamerka internetowa z bramek na kasę, pokazuje te bramki to nie widać tych bramek na karty, bo terminale są oddalone od siebie. I raczej 2km niż 4, wg mnie.
Może według ciebie to jest 2 km - takie subiektywne odczucie.
Popatrz sobie na znaki na fotkach, przelicz kilometry - i już będziesz wiedział, jaka jest dokładnie odległość.
.png)
Raul73 napisał(a):steja napisał(a):Ok, teraz czajeOd początku byłem przekonany, że Raulowi chodziło o coś innego
![]()
![]()
Pzdr!
O coś innego![]()
![]()
![]()
![]()
pakotomasz pytał, gdzie na zdjęciach z kamerek w Lucko są bramki do płatności kartą. Te wklejone przez ciebie sa z Demerje - i to są faktycznie terminale karciane - na nich z kolei Lucko nie widać.
O coś innego![]()
![]()
![]()
![]()
.png)
Bocian napisał(a):Raul73 napisał(a):Bocian napisał(a):Chodzi chyba o to, że jak kamerka internetowa z bramek na kasę, pokazuje te bramki to nie widać tych bramek na karty, bo terminale są oddalone od siebie. I raczej 2km niż 4, wg mnie.
Może według ciebie to jest 2 km - takie subiektywne odczucie.
Popatrz sobie na znaki na fotkach, przelicz kilometry - i już będziesz wiedział, jaka jest dokładnie odległość.
Gugle pokazują dokładnie 3,0km. Te 500m na znaku to jest do skrętu na prawy pas. A ile jeszcze trzeba jechać tym pasem, nie ma.
W sumie nieważne.
.png)
kardek napisał(a):steja napisał(a):Ała!...
Powiedzcie proszę - bo nie pamiętam - raz jechałem tą autostradą - na tym zdjęciu wszystko jest zakorkowane, tzn. czy bramki gdzie płaci się kartą także? Nie rozpoznaje w którym one są miejscu, stąd moje pytanie.
Kosmos jakiś...
Siemka:)
w zeszłą sobotę miedzy 6 a 7 rano wjeżdżałem do CRO i wygladało dokładnie tak jak na kamerceporażka nauczka na przyszłośc by noclegi załatwiać jeśli to mozliwe w środku tygodnia, choć teraz jak już dotarłem do celu pogoda i temp wody z pewnościa na miejscu wynagrodziła trudy podrózy:)
Raul73 napisał(a):Google pokazują dokładnie 3,6 km od bramki do bramki. Bramka jest zaraz za zjazdem - jakieś 200-300 m.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi