Powrót niedziela 31.07. Wyjazd 10:30. Sprawdzałem sytuację na google maps i było całkiem spoko, ale wiadomo życie weryfikuje plany
.png)
.png)
piotrulex napisał(a):...
Wobec tego słucham CB jadę przez Breclav, omijam calutkie Brno a przez Wiedeń to standardowo sie przeturlam...
.png)
Endrju napisał(a): obrałem kurs A23, zjazd na A2, potem 400m przez miasto i wjazd na A23 omijając zabetonowaną autostradę, kawałeczek dalej ucieczka na A22 i S1 i znów przy zerowym natężeniu, za to w potężnej ulewie dojechałem na A5.
.png)
.png)
.png)
oxbox napisał(a):Endrju napisał(a): obrałem kurs A23, zjazd na A2, potem 400m przez miasto i wjazd na A23 omijając zabetonowaną autostradę, kawałeczek dalej ucieczka na A22 i S1 i znów przy zerowym natężeniu, za to w potężnej ulewie dojechałem na A5.
Mogę Cię prosić abyś na mapie pokazał tę drogę bo wg opisu nie bardzo wiem jak jechałeś przez Viena.
.png)
. Niestety coś mi się nawigacja skaszaniła (brak aktualnej mapy... mój błąd i tyle .png)
.png)
Akc3nt napisał(a):A ja po powrocie w piątek 29.07 standardową trasą SLO-A-Cz mam OGROMNĄ PROŚBĘ. Jeżeli traficie na korek i jakimś cudem znajdziecie się na lewym pasie to na litość boską jedźcie do końca tym pasem!!!! A na końcu jazda na zamek. Każdy samochód przepuszcza jeden samochód i dzięki temu wszyscy powoli przesuwają się do przodu. Włączjąc się w połowie dodatkowo blokujecie prawy pas.
Możecie mieć mnie za cwaniaka, który jedzie do końca lewym pasem i tam się "wpycha"...ale po to jest ten pas, żeby jechać nim do końca!!! I dopóki kierowcy nie nauczą się jeździć na suwak w korku to nieważne czy pojedziacie przez Cz A czy SK.
Full-stop
.png)
Endrju napisał(a):Akc3nt napisał(a):A ja po powrocie w piątek 29.07 standardową trasą SLO-A-Cz mam OGROMNĄ PROŚBĘ. Jeżeli traficie na korek i jakimś cudem znajdziecie się na lewym pasie to na litość boską jedźcie do końca tym pasem!!!! A na końcu jazda na zamek. Każdy samochód przepuszcza jeden samochód i dzięki temu wszyscy powoli przesuwają się do przodu. Włączjąc się w połowie dodatkowo blokujecie prawy pas.
Możecie mieć mnie za cwaniaka, który jedzie do końca lewym pasem i tam się "wpycha"...ale po to jest ten pas, żeby jechać nim do końca!!! I dopóki kierowcy nie nauczą się jeździć na suwak w korku to nieważne czy pojedziacie przez Cz A czy SK.
Full-stop
Polać mu, dobrze gada![]()
W Czechach pięknie to funkcjonowało, byłem pod wrażeniem.
.png)
Endrju napisał(a):Akc3nt napisał(a):A ja po powrocie w piątek 29.07 standardową trasą SLO-A-Cz mam OGROMNĄ PROŚBĘ. Jeżeli traficie na korek i jakimś cudem znajdziecie się na lewym pasie to na litość boską jedźcie do końca tym pasem!!!! A na końcu jazda na zamek. Każdy samochód przepuszcza jeden samochód i dzięki temu wszyscy powoli przesuwają się do przodu. Włączjąc się w połowie dodatkowo blokujecie prawy pas.
Full-stop
Polać mu, dobrze gada![]()
W Czechach pięknie to funkcjonowało, byłem pod wrażeniem.

.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi