Tak zrobili z Frydecką, zamknęli ją.
Jak już wspomniałem, w następną sobotę może się przejadę z rodziną za Żylinę do Hvozdnicy.
Jeszcze nie wiem, ale korci mnie sprawdzić, czy w tym roku lepiej przez Słowację czy przez Czechy
.png)
Lednice napisał(a):No właśnie, mogą zamknąć skrzyżowanie Jabłonkowskiej z trasą nr 11, żeby nie utrudniać ruchu wahadłowego tirów![]()
Tak zrobili z Frydecką, zamknęli ją.
Jak już wspomniałem, w następną sobotę może się przejadę z rodziną za Żylinę do Hvozdnicy.
Jeszcze nie wiem, ale korci mnie sprawdzić, czy w tym roku lepiej przez Słowację czy przez Czechy
.png)
.png)
szaki17 napisał(a):A co powiecie na wariant ominięcia Cieszyna i częściowo Trzyńca jadąc ze Skoczowa na Goleszów drogą 476 i dalej do granicy w Lesznej - Górze ???
.png)
szaki17 napisał(a):A co powiecie na wariant ominięcia Cieszyna i częściowo Trzyńca jadąc ze Skoczowa na Goleszów drogą 476 i dalej do granicy w Lesznej - Górze ???
Można i tak, ale ja bym tak nie zrobił, gdy będą remontować trzeci odcinek. Dlaczego wyjaśniłem na poprzedniej stronie
.png)
Lednice napisał(a):Dzisiaj tam jechałem,
zaraz zakładam wątek o remoncie.
Okazuje się, że już zaczęli remont odcinków 2 i 3 - jest ruch wahadłowy![]()
![]()
![]()
![]()
.png)
Lednice napisał(a):Droga z Bielska do Żywca w zwykłe dni tygodnia to jest mały horror.
Za Zwardoniem odcinek słowacki za dobry do jazdy nie jest.
Do sierpnia raczej się wyrobią.
.png)
Sick napisał(a):Michalm2012 napisał(a):Mam pytanie odnośnie trasy s1 i 1 w Tychach. Na sv widać że jest tam spory korek. Czy ta trasa do Cieszyna korkuję się mocno? Czy lepiej nadłożyć trochę i pojechać A1 do Zor i dalej wiślanką?
W Tychach trwa przebudowa dk1. W tygodniu się korkuje i lepiej to miejsce omijać. W niedzielę ruch płynny choć z powodu zniszczonej nawierzchni około 1 km jedzie się bardzo wolno.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi