Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
chciałabym Cie zapytać o coś:z Twojego zdjęcia http://fotokonto.pl/showimage.php?id=2098&size=640 wynika(tak mi sie wydaje),że port jest w miescie.Czy to taki port tylko dla jachtów czy dla promów tez?Jakie to jest miasto?I moze wiesz,czy prom z Drvenika tam dopływa?Chciałabym sie wybrać na wycieczke z Drvenika albo z Makarskiej( ale bez samochodu) no i nie wiem jak to potem wygląda.Czy dopływa sie do miasta czy trzeba jeszcze dojechać na miejsce?(jak np.z portu w Starim Gradzie na Hvarze )
Troche zakreciłam to pytanie ale napewno wiesz o co mi chodzi.
To wszystko, to miasto Korczula i jak mab napisał przypływają tylko promy psażerskie lub katamarany czy jachty.
Z Hvaru na Korczule przypływa codziennie katamaran Krilo, który płynie z miasta Hvar.
Wiola wklej wreszcie tego dalmatina, bo Borboleta się z nas śmieje!!!!!! Dalmatino dumnie i spokojnie sobie odpoczywał, kiedy w powietrzu ludzkość wyczuwała już burzę. No ale go oczywiście nie widać w Wioli galerii