W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mam pytanie do osób, które załatwiały apartamenty przez Vedrana jak z nim najlepiej się kontaktować. Próbuję na GG ale wygląda na to, że albo nie mam szczęścia albo nie lubi facet pisać. Jak z nim złapać kontakt? A może zna ktoś inny sposób znalezienia apartamentu?
Ostatnio edytowano 13.03.2007 15:09 przez docia, łącznie edytowano 1 raz
od około 9.30 do 13.00 skype : adriatravel gg w tych samych godzinach - w dni powszednie.
w pozostałym czasie skype : vedran1608 no i telefony powyżej.
Vedran aktualnie mieszka na Majorce i tam pośredniczy w wynajmnie apartamentów.Mieszka w Hostal Juan Palma.Także tam go szukajcie. Nie dzwońcie do Chorwacji bo to infolinia 35 zł za minutę.
dzwoń dzwoń docia ! zadna infolinia to nie jest , zwykłe telefony - domowy i komórki za normalną taryfe ,pewnie że lepiej na skype lub gg.
chesjowiszowi wybacz ...w wątku o Ciovo twierdzi że to gdzieś w Azji
docia napisał(a): Jak z nim złapać kątakt? A może zna ktoś inny sposób znalezienia apartamentu?
Kątaktować trzeba się w kącie.Pełna konspiracja i ściemnienie. Inny sposób znalezienia apartamentu to znaleznienie innego kątaktu w konwersacji pełnej taktu. P.S
Ostatnio Stirlitz szukał kątaktu ,ale ktoś mu go zasłonił kanapom i Stirlitz zadowolił się kanapom
Cieszę się,że moje niefortunne "kątaktowanie" jest powodem dowartościowania się niektórych niedowartościowanych.
Dzięki wszystkim za informacje, mieszkanko mam już zarezerwowane!