Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kompleks Solaris - Sibenik

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Tomas
Odkrywca
Kompleks Solaris - Sibenik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomas » 13.02.2007 23:18

Witam,
Czy ktoś zna może kompleks Solaris (znajdują sie tam min. hotele Ivan, Andrija) w Sibeniku?
Bede bardzo wdzięczny za podzielenie się wszelkimi odczuciami na temat tego obiektu.
Pozdrawiam,
Tom
magdapaszek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdapaszek » 13.02.2007 23:37

byliśmy na solaris ale pod namiotami--czysty , drogi , kompleks --ele ogólnie ok
Tomas
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomas » 14.02.2007 00:09

magdapaszek napisał(a):byliśmy na solaris ale pod namiotami--czysty , drogi , kompleks --ele ogólnie ok

Jak plaża i baseny. Czy są tam również baseny z wodą słodką?
W jakim terminie byliście? Ja planuję przyjazd 18 lipca. Czy mogę spodziewać się strasznych tłumów czy da się przeżyć?
Czy mogłabyś polecić ten kompleks na urlop z dzieckiem? Jak to wygląda pod tym kątem?
Czy to są obrzeża Sibenika czy całkowicie poza miastem. Jak daleko jest do Starówki i jak sam Sibenik.
Z góry serdeczne dziki za info. Sorry za tą ilosć pytań :)
kominesku
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kominesku » 14.02.2007 10:47

Generalnie jest to wielki kołchoz, byłem tam w maju , gdy jeszcze nie było dużo turystów, w hotelu Ivan, warunki zakwaterowania dobre jedzenie również, plaże niestety betonowe, dużo jeżowców , do szibenika kawałek, samo miasto warte zwiedzenia, baseny ze słoną wodą. Pozdravki.
magdapaszek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdapaszek » 14.02.2007 19:34

Tomas napisał(a):
magdapaszek napisał(a):byliśmy na solaris ale pod namiotami--czysty , drogi , kompleks --ele ogólnie ok

Jak plaża i baseny. Czy są tam również baseny z wodą słodką?
W jakim terminie byliście? Ja planuję przyjazd 18 lipca. Czy mogę spodziewać się strasznych tłumów czy da się przeżyć?
Czy mogłabyś polecić ten kompleks na urlop z dzieckiem? Jak to wygląda pod tym kątem?
Czy to są obrzeża Sibenika czy całkowicie poza miastem. Jak daleko jest do Starówki i jak sam Sibenik.
Z góry serdeczne dziki za info. Sorry za tą ilosć pytań :)

1.WODA SŁODKA--JESLI PAMIETAM TO TYLKO KRYT W JEDYM Z HOTELI
2.POĆZĄTEK LIPCA--TŁUMY LUDZI
3.PLAZA--TAKA SOBIE
4,Z DZIECKIEM JAK NAJBARDZIEJ--DUZO ATRAKCJI
5-DO SYBENIKA KURSUJE AUTOPBUS Z POD HOTELU--JAKIES 20 MINUT AUTOBUSEM
6.OGOLNIE BARDZIEJ PODOBAŁ NAM SIE TEN CEMPIG--OCZYWIŚCIE Z JEST Z HOTELEM I FAJNYM OŚRODKIEM --W OKOLICY CISZA I SPOKÓJ -
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

tylko cos ta stronka u mnie sie nie otwiera :?:
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 14.02.2007 20:03

Kompleks Solaris jest sporo poza miastem.Ale jest własna linia autobusowa.Cały kompleks mieści w lecie z 3000 ludzi.Spałem tam po wojnie było sympatycznie i tanio.Nie podobała mi się woda ,która zostawiała na betonie przy deptaku ciemne smugi,jednak miasto nie aż tak sporo :wink: .Byłem tam niedawno przejazdem już po remoncie hoteli i odnowie całego kompleksu.Robi wrażenie.Baseny,sztuczna plaża.Restauracja na świeżym powietrzu.Spa.Hajf laif. :wink:
Jako punkt wypadowy jest dobrym miejscem.Sibenik.Zadar.Vodice.Kornati.Split.Wodospady Krka.
Ale ceny teraz ma niezłe.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
dede
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dede » 14.02.2007 21:36

:roll:
Ostatnio edytowano 15.02.2007 21:25 przez dede, łącznie edytowano 1 raz
dede
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dede » 14.02.2007 21:40

Jak chcesz to podaj swój adres to wyslę Ci kilka zdjęć. :lol:
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 14.02.2007 21:45

dede napisał(a):Sorki ale po co dwa razy ten sam temat zakładac. Pzdr!

a Ty nie cykaj tylko pisz w jednym poście :D
monolith
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) monolith » 25.06.2007 11:15

Jadę do kompleksu Soalris 29.06.Czy ktoś mógłby wysłać mi zdjęcia z tego miejsca.
adi_tiger
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) adi_tiger » 06.07.2012 17:45

macie jakieś nowe spostrzeżenia na temat solarisa ?
Jadę za tydzień do hotelu Niko właśnie w Solarisie.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje