Jurek napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):Mandre!!! ktoś chętny na browarkapisać jak by co
Dawno mnie tu nie było.
Między 17 a 27 sierpnia?
Tak Tak
Przyjedziemy 17 sierpnia ...tylko jeszcze nie wiem dokładnie gdzie - wyjazd w ciemno
.png)
Jurek napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):Mandre!!! ktoś chętny na browarkapisać jak by co
Dawno mnie tu nie było.
Między 17 a 27 sierpnia?
.png)
te kiero napisał(a):gusia-s napisał(a):Bea.ta napisał(a):I na zielono
We wrześniu to już będzie na żółto![]()
jesienne barwy u nas jeszcze bardziej pożądane więc spokojnie, będzie na naszą korzyść
gusia-s napisał(a):jak pogoda dopisze, nie ma czego zazdraszczać
niepogoda nie sprawia nam problemu na urlopie, nawet w Cro; deszcz bardzo lubię;
siedzący w tym czasie w pracy tak czy inaczej będą zazdraszczać
.png)
Bea.ta napisał(a):Elizabeta napisał(a):ceny mnie zadziwiają tych busów
Zawsze można z butkato nie jest daleko
.png)
Elizabeta napisał(a):Bea.ta napisał(a):Elizabeta napisał(a):ceny mnie zadziwiają tych busów
no jakieś 11 km to nie wiem haha
a powiedzcie mi...mamy kwaterę na ulicy Žrtava fašizma i się zastanawiam co tam jest ciekawego w pobliżu ?:) bo wcześniej mieszkaliśmy przy samym moście w centrum a teraz nas tak wywiałoMatka jest przerażona moja że do plaży daleko
.png)
Bea.ta napisał(a):rafalisko30 napisał(a):Polecam Girenicę w Mandre. Moim skromnym zdaniem plaża the best na Pagu (z tych łatwo dostępnych oczywiście). Pozdrowionka z Zubovici...☺
A byłeś na Rucicy i Beretnicy??

.png)
borsalino4 napisał(a):Elizabeta napisał(a):Bea.ta napisał(a):Elizabeta napisał(a):ceny mnie zadziwiają tych busów
no jakieś 11 km to nie wiem haha
a powiedzcie mi...mamy kwaterę na ulicy Žrtava fašizma i się zastanawiam co tam jest ciekawego w pobliżu ?:) bo wcześniej mieszkaliśmy przy samym moście w centrum a teraz nas tak wywiałoMatka jest przerażona moja że do plaży daleko
cześć,
ja mieszkałem w tym roku na tej ulicy w Pagu
poczytaj moją relację PAG 2015
w razie pytań pisz na maila
zależy na jaką plażę chcesz chodzić
najbliżej jest plaża przy Hotelu Pagus, ale jest słaba, dalej w prawo małe plażyczki ale hałas, nie podobało mi się, na samym końcu w prawo za Hotelem Tony małe plazyczki dla golasów
druga opcja - dojście 10 min spacerkiem do głównej plaży w Pag
trzecia opcja dla mnie najlepsza- do samochodu , przejazd do Bosany 10 minut i spokój, czysta woda,
.png)
Bea.ta napisał(a):rafalisko30 napisał(a):Polecam Girenicę w Mandre. Moim skromnym zdaniem plaża the best na Pagu (z tych łatwo dostępnych oczywiście). Pozdrowionka z Zubovici...☺
A byłeś na Rucicy i Beretnicy??

.png)
rafalisko30 napisał(a):Rucica ok, ale baaaaaardzo zatłoczona![]()
No i o to w tym chodzi ...rafalisko30 napisał(a):O Beretnicy już pisałem, że jest przepiękna, ale niestety niezbyt łatwo dostępna...
JackDaniels;) napisał(a): tak więc zostawiłem 10 lipa napiwku i krótki liścik napisany na paragonie, odnośnie kultury i obsługi klienta![]()
Rysio napisał(a):Slana, rt Mrka, Kristofor, hr Maškalic, Šestakovci
Andzia* napisał(a):Pytanie do klubowiczów- czy kasa z biletami na prom w Prizna jest cały czas czynna tzn. w tych godzinach co odpływa prom od 4:00 do 23:45 ????
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne