Witam.
Przebywamy w tej chwili w Sarandzie i dlatego rzadko zaglądam na forum.
Cieszę się jednak,że kol.Aldonka zauważyła mój post.
Apartament Adriatic jest położony ok.70m od małej plaży Borje.
Są to praktycznie pierwsze zabudowania od Orebicia.
.png)
lelo82 napisał(a):Szukam kogoś chętnego do wejścia na Sv. Ilija do końca czerwca.
.png)
.png)
user12345678 napisał(a):Pytania do osób, które odwiedzają/odwiedziły już Peljesac w tym sezonie:
2. Czy jest odczuwalnie drożej? Porównuję sobie ceny na przestrzeni trzech ostatnich lat,
.png)
.png)
ravel napisał(a):Mam pytanie gdzie kupić po drodze do Makalo koło Orebica niedrogie dobre winko takie do codziennego picia najlepiej półwytrwne lub pól słodkie ? Jadę za dziesięć dni i chciałbym kupić od razu jakiś zapasik na pobyt
.png)
BartNS napisał(a):user12345678 napisał(a):Pytania do osób, które odwiedzają/odwiedziły już Peljesac w tym sezonie:
2. Czy jest odczuwalnie drożej? Porównuję sobie ceny na przestrzeni trzech ostatnich lat,
Jedz i się nie przejmuj to wakacje. Jak fundusze ograniczone weź coś z PL, albo zrób zakupy w lidu Plocie, nie zjedz lodów jeden dzień, kup rybkę, malze w sklepie I zrob w domu. Wydasz tyle samo co rok temu i będziesz szczesliwy.
Kup jakieś gnocci sałatę wino do tego i będzie super wieczór z partnerem/partnetka na pewno leszy niż w Konoba;)
To super rejon
.png)
.png)
ravel napisał(a):Mam pytanie gdzie kupić po drodze do Makalo koło Orebica niedrogie dobre winko takie do codziennego picia najlepiej półwytrwne lub pól słodkie ? Jadę za dziesięć dni i chciałbym kupić od razu jakiś zapasik na pobyt
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne