Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Klapki czy gumowe sandałki do wchodzenia do wody?

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 19.06.2006 12:52

nowość do kupienia w każdym dobrym sklepie :wink:
Obrazek
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 19.06.2006 16:17

Ja używam zwykłych tenisówek lub sandałów. Sandały są o tyle lepsze, przynajmniej moje, że podeszwa nie tonie. Natomiast tenisówki jak się napiją wody to noga w nich troszkę opada w wodzie, ale mają tą przewagę nad sandałami, że praktycznie można w nich nawet biegać w wodzie.
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 19.06.2006 17:44

Madzia sie pyta czy w tej Makarskiej sa te potworki jezowce

forum/viewtopic.php?t=9964&highlight=skorpiony

Daj Madzi poczytać o jeżowcach i innych potworkach w Cro :wink:
Pozdrav Svima 8)
Anusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anusia » 20.06.2006 08:27

A gdzie jedziesz na Istrię?? Jak ja byłam w okolicach Umag, to wchodziłam normalnie do wody, bez żadnych butów. a przez cały pobyt nie widziałam ani kawałka jeżowca :)
JasioJasio
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JasioJasio » 20.06.2006 11:27

Jeżowce jeżowcami ale dno do najprzyjemniejszych nie należy. Kilka lat temu będąc na Istrii (Porec - fajursko) zakupiłem z Najlepszą z Żon gumowe tenisówki do wody. Sprawiły się świetnie, a że 14 lipca się zbliże więc ponownie wygrzebałem je z piwnicy i odświeżyłem. Czekają :)

Dzieciom tez kupię jakieś kryte buty. Do wody wejść można w klapkach, podeszwa uchroni od urazu o ostre kamienie, których jest mnóstwo ale nie pomoże nic przy pływaniu.

Ja wybieram i polecam buty, na przykład w Decathlonie po około 30 zotych widziałem.
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 20.06.2006 15:46

teraz w marketach pełono butów do sportów wodnych w przystepnych cenach tzn dzieciece nawet 15 zl, damskie po 20, meskie po 30 zl, obecnie sa w promocji w makro chyba ciut drozsze
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 25.06.2006 17:54

Proszę o pomoc. Czy te buty do wody warto kupować u nas ? Słyszałem , że w Chorwacji są ładniejsze i tańsze... ( czy ktoś może to potwierdzić ?) Jadę na Istrę , więc pytam czy bez problemu tam kupię takie buty ? Na jakiś straganach przy plażach ? Czy w marketach ? Dzięki
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 25.06.2006 20:00

gumowe sandalki

kupowalismy na miejscu za kilkanascie zeta w przeliczeniu
krzysiekrz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysiekrz » 25.06.2006 20:46

Bahama napisał(a):Proszę o pomoc. Czy te buty do wody warto kupować u nas ? Słyszałem , że w Chorwacji są ładniejsze i tańsze... ( czy ktoś może to potwierdzić ?) Jadę na Istrę , więc pytam czy bez problemu tam kupię takie buty ? Na jakiś straganach przy plażach ? Czy w marketach ? Dzięki

Są takie same u nas i w Cro. Kosztują też tyle samo.
Ja kupiłem kilka lat temu tam (służą do tej pory), ale teraz kupiłbym tu, bo jak już jadę tyle km na wakacje to nie po to, żeby szukać sklepu z klapkami, ale po to, żeby uwalić sie na plaży :-)
Pietrek07
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pietrek07 » 17.07.2006 12:44

hmm, też mam zamiar kupić zwykłe tenisówki - cena 10-15zł (można znaleźć też takie z siatką na wierzchu), a cena trochę inna niż 50 zł za specjalne do sportów wodnych
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 06.10.2006 09:53

Wczoraj pokazywano w TV rewelacyjny wynalazek jakiegoś Chorwata-
składane płetwy.Można w nich po złożeniu, chodzić po plaży jak w butach.
krzysiekrz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysiekrz » 06.10.2006 09:58

hehe, a ciekawe czy można w nich pływać.
Poprzednia strona

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

Klapki czy gumowe sandałki do wchodzenia do wody? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone